Gyurcsány vadkacsái

2020. december 17. 07:01

A magyar társadalom minden részét újra és újra figyelmeztetni kell, hogy ki is Gyurcsány.

2020. december 17. 07:01
László Tamás
Magyar Hírlap

„Ehhez az őszödi beszédet iskolában kéne tanítani, mint a hazugság és a cselszövés legpregnánsabb megnyilvánulását. De legalább azt kellene kiírni a házak falára, hogy Gyurcsány az, aki hazudik reggel, éjjel, meg este.

Már az első pontja egy orbitális hazugság, az általa emlegetett demokrácia, jogállam és az európai Magyarország a 2006-os őszödi beszéd, és a napvilágra kerülése utáni rendőr­terror, október 23-a majdnem megismétlődése fényében fizikai fájdalmat okoz a jóérzésű emberek számára. Az ellenzék világ­képe mind­össze az »O1G«-ben egységes. A második pontban említett orbáni önkény említése a jelvény nélküli rendőrök szemkilövése, az elkövetők kitüntetése ismeretében egyenesen vérlázító. Az élhető Magyarországról az az ember ne beszéljen, akinek a miniszterelnöksége alatt az eladósodás, az elszegényedés, a nemzeti értékek elkótyavetyélése történt, már-már eltorlaszolva a jövőbe vezető utat.

A negyedik pontban nyeleti el a szalonnától csúszós, fonott szíjat az összes ellenzéki párttal. A közös kormányzásról szóló gondolat esetén jusson eszünkbe az összes olyan önkormányzat, ahol ez a szalonnás szíjra fűzött kényszerkoalíció van. Ezek nem csupán bukdácsolnak, hanem mindennap igazolják a mohó­ságukat és a kormányzásra alkalmatlanságukat, sőt hitszegő módon egymást újra és újra hátba szúrják. Amikor Európát emlegeti, az – Gyurcsányné, Cseh Katalin, Donáth Anna törekvéseire gondolva – a szuverenitásunk feladását, az ország kiárusítását, a migránsáradat beengedését, a soha meg nem valósítható európai egyesült államokat jelenti.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
matyi lúdas
2020. december 17. 14:52
https://i.imgur.com/Em1yZAE.jpg
llnnhegyi
2020. december 17. 12:21
Hogy kicsoda micsoda Gyurcsány Ferenc! Egy nagy büdös,gyilkos komenista Apró klán villájában behúzott , szarrágo,aljas ember! Abcúg Gyurcsany házaspár!
manitowoc
2020. december 17. 10:33
De hiszen ő az az egy évben (2018-ban) egymás után kétszer elbukott Lászó Tamás, akinek azután Orbán "selyemzsinórt küldött", amivel László Tamás volt olyan hülye, hogy még el is dicsekedett: https://index.hu/belfold/2019/02/13/ilyen_amikor_orban_viktor_selyemzsinort_kuld/ Próbálkozik, próbálkozik, ez a derék ember, hogy visszanyalja magát... (:-)))
ittésmost
2020. december 17. 09:48
Köszönet László Tamásnak a ragyogó, zseniális írásért! Ezt kell tanítani, és megérteni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!