Akkor legyen Gyurcsányné!

2021. január 06. 10:25

A tisztességes boldogulásban nincs lárifári.

2021. január 06. 10:25
Bán Károly
Magyar Hírlap

„Szerencsés ember ez a Gyurcsány. Valakik kitalálták helyette, hogy legyen miniszterelnök. A pártállam utolsó fővárosi tanácselnöke kitalálta, hogy ad egy lakást a jogilag sohasem létezett Demisz (Demokratikus Ifjúsági Szövetség) alelnökének. Egy KISZ-es pajtás az MDF miniszterelnökségén kitalálta, hogy kapjon egy balatoni nyaralót is. Meg egy irodaházat a parlament tőszomszédságában. A drága anyós a Magyar Hitelbank elnökeként elintézte a hétszáz milliós kedvezményes kölcsönt, hogy megvehesse a Motimot.

Ami az ellenzéki szörnykoalíció miniszterelnök-jelöltségét illeti, momentán azt is kitalálta valaki. Hogy ha nem Gyurcsány, akkor legyen az Gyurcsányné Dobrev Klára.

A tisztességes boldogulásban nincs lárifári.

Mi az hogy! Nagyon is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
furunkulus13
2021. január 06. 14:00
Fletó az ideális ellenfél. Nem rövid politikai pályafutása alatt annyi gonosz tettet, aljasságot, becstelenséget követett el, hogy ebből egy Orbánnál kisebb kaliberű politikus is vidáman megélne.Mikor az ellenzék bevette soraiba, akkor egyidejüleg kinyilvánitották, hogy egy percig se kormányváltásban érdekeltek, hanem megélhetési politizálásban! A politikai biódiszlet is jól fizetett kies honunkban!
Kristály
2021. január 06. 11:33
Milyen szerencse hogy a Demokráciában a privát vagyon szent. A múlt törvényei szerint ami a sajátjuk volt egymást kellene most kinyirják Dobrev Feri a Gyurcsány Klárát , a Gyurcsány Klára a Dobrev Ferit.
Romentumos Gyurcsányjugend
2021. január 06. 10:55
Egyébként szerintetek a böszmeasszonyság össze van gyúrcsányozódva?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!