Csoda történt! Szétfeszíti a szeretet és a magyarságtudat Gyurcsányt…

2021. január 14. 15:17

Megszakítjuk adásunkat, rendkívüli híreinket hallják. Gyurcsány Ferenc tudatta: „jó érzés magyarnak lenni”.

2021. január 14. 15:17
Pilhál Tamás
PestiSrácok.hu

„No, nem úgy általában jó érzés, hanem csak »Karikó Katalin neve hallatán«. Bejelentése sokkolta a DK rohamosztagosait, akik épp az El kell venni a románok és az ukránok szavazati jogát! feliratú transzparenseket ragasztgatták a Kiskörúton. Szemlőhegy utcai forrásaink szerint Gyurcsány árvalányhajas bokrétát próbált kötni neje kalpagjára, ám két pofon után föladta. Csak szeretet, legyen, emberek, az a fontos!  – árulta el Gyurcsány, egyúttal jelezve, ő még akkor is szereti a magyarokat, amikor éppen közéjük lövet… Itt a vége, fuss el véle.

Micsoda? Hogy Gyurcsány szerint jó érzés magyarnak lenni? Nyugodtan dobjon egy hátast a kedves Olvasó. Én már dobtam. Pedig tényleg ezt írta hétfőn a Facebookon, becsszó. Aki nem hiszi, annak idemásolom az egészet:

Az e heti Time magazin bemutatja dr. Karikó Katalin világhírű magyar kutatót. A kutatót, akinek kulcsszerepe volt a Pfizer-féle koronavírus elleni vakcina kifejlesztésében. Mindannyian büszkék lehetünk rá. A neve hallatán jó érzés magyarnak lenni. Kár, hogy ehhez az eredményhez neki is el kellett hagynia hazáját. És szégyen, hogy a miniszterelnök szerint csak egy »kisújszállási asszonyság«.

Jó-jó, most még csak bizonyos megkötéssel érzi magát jól magyarként Ferenc (tudniillik: Karikó Katalin neve hallatán), ám akkor is. Ez egy bíztató kezdet. Ebből még bármi kisülhet. Még az is, hogy március 15-én már díszmagyar kacagányban szavalja a Nemzeti dalt, húsvétkor pedig magyar pántlikás székely népviseletben küldi nyakon jeges vízzel az ébredező Klára asszonyságot… Kisvártatva az is kiderülhet, hogy a Böszménél nagyobb magyart még nem hordott hátán a Rózsadomb. (Leszámítva Sorost, aki pedig – Konrád György szíves közlése szerint – Széchenyivel felérő csodamagyar.) Szóval csak figyeljünk erősen, hogyan izmosodik Ferenc keblében a honfiúi érzés!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Parm
2021. január 15. 08:48
Miért beszél valaki olyasmiről, amiről nem tudja, mi az?
kovászos cipó
2021. január 14. 20:15
Reggel, éjjel és este. Persze. Micsoda piszkos gazember ez...
Hogyisvan
2021. január 14. 18:52
Az (ál)kereszténység bajnokainak: https://24.hu/kulfold/2021/01/14/szijjarto-azerbajdzsan-karabah/
Kristály
2021. január 14. 16:45
Engem ez a Gyurcsány "Sepiens" ne szeressen mert még bőr se marad a seggemen az Ő szeretetétől ,2002-2010 . Vagyunk egy páran.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!