Igazán minden rosszat el lehet mondani Szijjártóról, a soha nem volt külügyminiszterről

2021. január 12. 12:14

Egy senkiházi futsalos papagáj… aki azt hiszi, hogy a paraszt nem léphet hármat a sakktáblán.

2021. január 12. 12:14
Juszt László
Juszt László
Facebook

„Igazán minden rosszat el lehet mondani Szijjártóról, a soha nem volt külügyminiszterről, de azt nem, hogy ne lenne következetes. Ma éppen a leendő amerikai elnöknek szólt be.

2019 februárjában írtam ezen az oldalon, amikor éppen egy svéd politikus »sértette meg a magyar embereket«.

Bekérette a budapesti svéd nagykövetet a Külügyminisztériumba a svéd szociális ügyekért felelős miniszter Magyarországot bíráló megjegyzése miatt Szijjártó Péter.

Mindig mondom külügyminiszternek csak nagyon intelligens embereket szabad kinevezni, akik nem csak nyelveket beszélnek, de kombinálni is tudnak. Ehhez még Kádár is ragaszkodott. Ezért volt a külügyminisztere egy nemzetközi hírű filozófus, Sik Endre, egy református püspök, Péter János, egy az egész életét a külügyi vonalon eltöltött Várkonyi Péter, s nem egy senkiházi futsbalos papagáj… aki azt hiszi, hogy a paraszt nem léphet hármat a sakktáblán. Pedig…

- De főnök a paraszt nem léphet előre hármat.

- Ha én betartanám a parasztokra vonatkozó szabályokat, akkor Te sem lehetnél külügyminiszter.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 170 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Varga László és akkor mi a picsa van
2021. január 13. 01:00
A kései Kádár-korszak TV-riporterei úgynevezett oknyomozó és tényfeltáró riportok ürügyén minden gyárba és gazdaságba szabadon bejutottak, s ott azt csináltak, amit akartak. Az üzemekben és a gazdaságokban addig faggatták a melósokat, amíg megtudtak valamit a "főnökökről" (ki kinek a szeretője, ki mit szokott ellopni, melyik főnök hogy lopta össze az üdülőjét, a fűtési radiátorait, ...stb). Ezek után megzsarolták a vezetőket. Így születtek meg nálunk a rendszerváltás idejére a milliomos sztrárriporterek, akik utána eljátszhatták a riporterség professzorait, szaktekintélyeit. Pedig csak korruptak és becstelenek voltak, amiből máig sem kifele nőttek, hanem egyre mélyebben merülnek saját erkölcsi fekáljukba.
Vén Csataló
2021. január 12. 21:08
Na b+, melyik dögkútból mászott elő ez a hájfejű, bolsi tróger?
vip era
2021. január 12. 19:57
Kb 15 éve lejárt az ideje,nem tényező Juszt. Képességei meg sem közelítették az ölébe hullott lehetőségeit.
Highlander07
2021. január 12. 19:54
Mi kva anyátokért kell mindig szemlézni ezt a senki jusztot, bsszátok meg???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!