Szabó Szabolcs kétszer is könnyedén győzte le Németh Szilárdot

2021. január 27. 11:08

Magyarországnak ilyen politikusokra van szüksége.

2021. január 27. 11:08
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„A Németh Szilárdot kétszer is legyőző Szabó Szabolcs a Momentum Mozgalom színeiben, a Momentum csapatának tagjaként indul az előválasztáson Csepel-Soroksáron. Személyében egy becsületes és szorgalmas politikust ismertem meg, aki – a fideszes parlamenti képviselőkkel ellentétben – szívén viseli a választókörzete lakóinak sorsát. Minden eszközével segíti a rászoruló családokat, rendszeresen szervez ételosztást, saját kiadványával pedig évek óta küzd a helyi közéletet mérgező propaganda hazugságai ellen. Egy jó ideje pedig mindezt már a Momentum helyi szervezetével, köztük Dukán András Ferenccel közösen teszi.

Magyarországnak ilyen politikusokra van szüksége. Akik szívükön viselik a magyarság sorsát, és kitalált ellenségek helyett a valódi problémák ellen küzdenek. Akik értik, hogy a magyarok egészsége, tudása, megélhetése válságban van, és hogy nem lehet ma sürgetőbb és fontosabb feladat, mint az európai szintű egészségügy és oktatás megteremtése. Szabolcs ebben lesz a mi szövetségesünk: 2022 után közösen fogjuk felépíteni a 21. századi, kreatív gondolkodást központba helyező oktatást. Mert mi abban hiszünk, hogy a tudás hatalom – és hogy Magyarországot csak így emelhetjük fel. Szabolcs 2014-ben és 2018-ban is könnyedén győzte le a Fideszt. Indítsanak bárkit ellene, veletek és a helyi Momentummal közösen harmadszorra is győzni fog!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2021. január 28. 11:39
Lenin hosszú ideig kopasz volt....Emléxel rá? AÚÚÚÚÚÚÚ! Róra Lóra! Ákos segít!
Krupp Skya
2021. január 28. 06:06
"Szabó Szabolcs kétszer is könnyedén győzte le Németh Szilárdot" Bauer Tomi bácsi papája is könnyedén győzte le a vágyat, hogy ne tépjen le körmöket, nagyapád is könnyedén győzte le a vágyat, hogy ne lopjon a tanácstól. Donáth Anna pap papája is könnyedén győzte le a vágyat, hogy ne csöcsöréssze az alá beosztott takarítónőket az MSZP-s templomban. :)))
Andilla
2021. január 28. 00:11
Ja, félreolvastam - azt hittem, az a hír, hogy Fegyőr legyőzte Németh Szilárdot szkanderban vagy futásban...
kombinátor
2021. január 27. 18:15
Fegyőr beállt a sorba: https://deformacio.blog.hu/2021/01/27/az_alattvalok_hizelegnek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!