Kukába ezzel a szeméttel!

2021. február 26. 13:36

Szétveri a megmaradt rendszert is a jogállási törvénnyel, pont akkor, amikor majd minden kézre szükség lenne.

2021. február 26. 13:36
Kunetz Zsombor
Facebook

Emelt szintű készültséget rendelt el a kórházakban Orbán Viktor, és szigorúbb szabályozást ígér az afrikai ingázókkal szemben. Utóbbit értem, előbbi jelentését találgatom. Tehát szétveri a megmaradt rendszert is a jogállási törvénnyel, pont akkor, amikor majd minden kézre szükség lenne.

Gondolom ennek fényében az elrendelt emelt szintű készültség ki fog merülni a zászlófelvonásban, és a beérkező betegek vigyázzállásban és Himnusz éneklésével való fogadásában. Hátha majd ez segíteni fog a betegeken az egészségügyi ellátás helyett, mert orvos, ápolót elüldöznek.

Gondolom emelt szinten kiosztják majd azokat a lélegeztetőgépeknek csúfolt eszközöket, amelyeket horkolásgátlás céljából otthoni használatra tervezetek. Ha esetleg valami komolyat is gondol a miniszterelnök úr az alábbiakból választhat: Oltás iránti bizalom növelése, nem kamu bevizsgált oltóanyagok, hanem uniós szinten is jóváhagyott vakcinák használatával. Tesztelés. FFP2-es maszkok biztosítása, és azok kötelezővé tétele a közösségi helyeken, tömegközlekedési eszközökön, boltokban, munkahelyeken, iskolákban órák alatt is.Iskolák online oktatásra való átállása felső tagozattól.

Tisztességes, átlátható, követhető oltási terv elkészítése. Alapvetően igaz, átlátható, nem sumákoló, nem sunyi kommunikáció biztosítása a járványkezelésben is. Operett Törzs helyett szakértői kormány megalakítása. Végül megnyugtató rendezés az egészségügyi dolgozók új jogállási törvényével kapcsolatban, azaz kukába ezzel a szeméttel!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bauerj
2021. február 27. 08:42
"Gondolom ennek fényében az elrendelt emelt szintű készültség ki fog merülni a zászlófelvonásban, és a beérkező betegek vigyázzállásban és Himnusz éneklésével való fogadásában. Hátha majd ez segíteni fog a betegeken az egészségügyi ellátás helyett, mert orvos, ápolót elüldöznek." Ha beteg leszel, szarházi, be ne menj egyik állami ellátó intézménybe se!
józan paraszti ész
2021. február 26. 23:42
Ezek egyre hülyébbeket találnak?
zakar zoltán béla
2021. február 26. 18:02
trotty
Saksafar
2021. február 26. 16:50
Látom szakértő vagy, az a típus, aki mindenhez is ért. Kik üldözik el őket te szerencsétlen balfasz? Azok, akik folyamatosan emelik a bérüket? Ezzel a cikkel több napot késtél te zseni, fél Európa ácsingózik az orosz és kínai vakcinákért, tehát azzal szemben, amit írsz az igazság az, hogy OV szokás szerint megint a többiek előtt jár. Kukába veled és az összes szándékosan, erőltetve hazudozó hülyével!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!