Libasorban

2021. március 27. 17:49

A főgörény Hadházy össze-vissza hazudozott. Aztán rálépett a gereblyére és a nyele pofán b*szta végre.

2021. március 27. 17:49
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Facebook

„Na most, a helyzet a következő: napok óta az összes görénysajtó, meg a főgörény Hadházy össze-vissza hazudozik egy balatonhenyei építkezésről. Természetesen “NER”-eznek, Orbánoznak - csak a szokásos. Aztán nevezett görény végighaknizta ezzel a sz*rral az Átlátszót (hasonló a hasonlónak örül), aztán odatolta a pofáját a helyszinre és folytatta.

Aztán rálépett a gereblyére és a nyele pofán b*szta végre - itt lehet elolvasni https://bit.ly/3vXWjPw”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Illieral
2021. március 29. 00:29
Régen Hadházy nem volt ennyire hülye. Nekiment egy két milliárdos mutyinak, néha még értelme is volt. Most meg, falusi bodékat rohamoz le, ahol mondjuk valamit 100 ezer Forinttal drágábban vettek. Teljesen begözölt, hülyét csinál magából. Jó nyilván vannak a rendszerben hibák, de nem igaz, hogy minden szar lenne...
szarcsi1
2021. március 28. 21:53
Megint kicsinálták Lóf@szházit? Múltkor egy falusi polgármesternő mosta fel vele a padlót, most Bayer. Hihihihi
yndi
2021. március 28. 21:16
legalja.hu
kunfia
2021. március 28. 18:31
"Hadházy Ákos Ajjajaj, lehet, hogy miattam és az Átlátszó miatt szegény trónörökös párnak új kastélyt kell keresnie?? Vagy csak kicsit később élvezhetik azt több ezer négyzetméteres balatonhenyei kastélyt, fürdőházat, mulatópajtát és tiszttartó házat, amiről legutóbb az Átlátszó írt? A propagandamédia legalábbis pár napja azt bizonygatja, hogy mekkorát tévedtem, szó sincs arról, hogy Tiborcznak és Ráhelnek bármi köze lenne az építkezéshez. Tény, hogy a jelek szerint Bajnai-kormány egykori minisztere, Oszkó Péter nem volt finnyás és az általa birtokolt befektetési alap - legalábbis egy időre - a nevére vette a NER egyik koronaékszerét (miután egy másik cége 600 milliós EU-s támogatást kapott -ennyi pénzért egy átlagos magyar ember 300 évet dolgozik egyhuzamban). Ami viszont szintén tény: sem én, sem az Átlátszó nem hazudott semmiben. Amit eddig az ügyről tudni lehet és elmondtunk, mind igaz. A tulajdoni lapok és a cégnyilvántartások nem hazudnak."https://www.facebook.com/hadhazyakos Most kinek higgyek,Viktorunk közpénzen nevelt VÉRivó csicskájának,vagy neki?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!