Orbán megbukott

2021. március 04. 19:53

Ma már ott tartunk, hogy a vírus támad, Magyarországot pedig bezárják.

2021. március 04. 19:53
Gyöngyösi Márton
Gyöngyösi Márton
Facebook

„Orbán és a Fidesz pár hete még azt állította, hogy a kormány támad, a vírus pedig védekezik. Úgy tűnik, hogy a »támadás« kifulladt, ugyanis ma már ott tartunk, hogy a vírus támad, Magyarországot pedig bezárják.

Miközben számos európai országban már a nyitás módján gondolkoznak, Magyarországon bezárnak az iskolák, az óvodák és az üzletek. Úgy látszik, hogy sem a kivezényelt katonák, sem a nemzeti konzultáció nem hatott a vírus ellen. A vírus ellen ugyanis sem a propaganda, sem a fideszes adatgyűjtés nem hat, kedves Doktorminiszterelnökúr! Annál inkább hatna, ha volna modern egészségügy, megbecsült orvosok és ápolók. Nos, erre nem volt elég Önnek az elmúlt tizenegy év.

Arra viszont elég volt, hogy hatalmával folyamatosan visszaéljen. A választási törvény módosítása, a »gránitszilárdságú« alaptörvény átírása, a lopás törvénybe iktatása, az fontos volt a Fidesznek. A magyarok egészsége nem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barany
2021. március 05. 14:10
Köhög a bolha. A demokratát játszó, köpönyegforgató (neofasisztából liberális demokratává vedlő) nem is olyan régen a zsidó származású magyar politikusokat megszámláltatni akaró senkiházi, most a balliberális fenekek körül sündörög, nyalási alkalmat keresve.
Aerion
2021. március 05. 13:50
A tetves kurva anyádat, aki világra szart, te mocskos szemét, hazaáruló bolsevik faszszopó, ember alatti létezés. Nemzetbíróság elé kerülsz, felkutatunk a legutolsó patkánylyukban is, ahová menekülnél, azt kapod, mint Eichmann.
dick52
2021. március 05. 12:04
Marha!
Libakergető
2021. március 05. 10:24
Már megint? Még hányszor? Hülye vagy Gyöngyösi fiam, ülj le egyes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!