Szomorú, ahogy a fideszesek az európai minimálbér bevezetését gáncsolják

2021. március 13. 13:18

Rosszindulatú, ártó szándékkal sem fogják tudni megakadályozni, hogy célunkat megvalósítsuk.

2021. március 13. 13:18
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„Szomorú, ahogy a fideszesek az európai minimálbér bevezetését gáncsolják. Legutóbb annyit sem szavaztak meg, hogy az Európai Parlament üdvözli a Bizottság európai minimálbérre vonatkozó javaslatát.

Az a jó hírem, hogy a fideszes EP-képviselők azt az ici-pici befolyásukat is elvesztették, amellyel korábban még rendelkeztek. Független képviselőként már semmi befolyásuk. Rosszindulatú, ártó szándékkal sem fogják tudni megakadályozni, hogy célunkat megvalósítsuk, és legyen európai minimálbér.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Korrupt Kornél
2021. március 15. 11:07
gyurcsányné! Ha lehetne a vádaskodások helyett valami elképzelést is közölni! pl. a magyart emelnék német szintre? Vagy a németet hoznák le a magyar szintre? Miből oldanák meg? Megjegyezném, ha esetleg elkerülte volna a figyelmét a németek a mai napig nem tudták megoldani a "keletnémet" béreket a "nugatnémet" bérekre felvinni. Valahogy a vádaskodások helyett ilyeneket kellene nyilvánosságra hoznia...
Krupp Skya
2021. március 15. 05:59
Én már megtapasztaltam az európai minimál nyugdíjatokat 380.000 havi bruttó után 74.900 havi nyugdíj. Köszi, menjetek az ÁVÓ-s kurva anyátokba! Palika 195X -et hülyítsétek ő még hisz nektek mert neki pont akkora az IQ-ja mint a lába 46-os.
Krupp Skya
2021. március 15. 05:52
A legszomorúbb meg az, hogy régen a korona, a véres kardot hordozta körbe. Klára néni, te meg most a korona vírust hordoztad körbe. így gyengítve a ellenzék hadállásait akik amúgy is fost érnek.
Krupp Skya
2021. március 14. 20:08
Az a helyzet Klára, hogy a koronavírus elvitte a minimálbért. A minimálbér vakcináját odaadtátok Ujhelyinek. Így most Európai minimálbér helyett Európai minimáleszű Ujhelyi lesz az Európai magyaroknak. De, jól van ez így is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!