Fegyőr ostoba varázsigéi

2021. április 28. 16:10

Fegyőr csúfos (le)szereplésére is rátett egy péklapáttal, amikor azzal mentegetőzött, hogy a vele készült felvételt összevágták.

2021. április 28. 16:10
Bán Károly
Magyar Hírlap

„Fegyőr csúfos (le)szereplésére is rátett egy péklapáttal, amikor azzal mentegetőzött, hogy a vele készült felvételt összevágták. Nem, nem ezért bukott meg a baloldal vezérszerepére hajtó ifjú liberális politikus. Nem csak felkészületlensége okán.

Nem azért csupán, mert az »objektív, független, demokratikus és szabad” médiában, ahol rendszeresen megszólal, nem szokott hozzá a nehéz és kínos kérdésekhez, az meg csak természetes, hogy a „kormánypárti lakájmédiának« nem is válaszol, ha éppen kérdezik. Nem kellett még megmagyarázni azt sem, hogy ha »felhúzta magát az őszödi beszéden«, és Gyurcsány Ferenc bukott miniszterelnököt az ország vezetésére alkalmatlannak tartotta, akkor most miért bútorozik vele össze. Hja, a választók miatt.

Szép kis jogállam lesz itt! A rendőröket füstgránáttal hajigáló, korábban az Origo szerkesztőségébe betörő Fekete-Győr a Momentum számára – az MSZP végelgyengülése, a Jobbik agóniája és az LMP eróziója okán – áttörést hozó európai parlamenti választást követően már arról beszélt, az ellenzéki oldalon nincs szükség ennyi pártra.

Bőven elegendő a DK és a Momentum az Orbán-rendszer lebontásához. Fegyőr demokratikus felvetésére az LMP alapítója, Schiffer András azt mondta, hogy ennek a gondolatmenetnek a történelmi áthallása is rossz, hiszen 1945 után a Magyar Kommunista Párt is azzal házalt, hogy túl sok a párt, »Ma már mikroszkóppal sem lehet észrevenni hangsúlybeli különbségeket az ellenzéki pártok között. Ezek után tényleg, miért is maradna meg több párt, hiszen a verseny arról szól, ki tud jobban fenyegetőzni, és ki tudja hangosabban szidni a miniszterelnököt« – kommentálta akkoriban Schiffer Gyurcsány önmagát beteljesítő jóslatát.

Fegyőrből miniszterelnök nem lesz. Felkészül Gyurcsányné Dobrev Klára”.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Saksafar
2021. április 28. 19:28
Én még szerepeltetném Fegyőrt, jó sokat. Hadd lássa a nagyérdemű, hogy ellenzéki oldalon szinte csak huszadrangú tehetségekből van választék.
tacsi90
2021. április 28. 18:57
dagadt vén nyugger komcsi írja itten a sületlenségeit...
tom hagen
2021. április 28. 18:19
Valahogy változtatni kell azon, hogy a csapból is az ellenzék folyik. Arról kell szólnia, h. a Fidesz milyen téren, milyen eredményeket ér el. Méghozzá közérthető, "olvasmányos" módon. Nem tele száraz számokkal. Es ezt település szinten is be kell vezetni. Mindehol lopásról pofázik az ellenzék, közben ezerrel épülnek, szépülnek utak, utcák. Családok ezrei veszik fel a támogatásokat, felújítanak kastélyokat, várakat, parkokat, partokat, kórházak, rendelők, iskolák, óvodák kerülnek renoválásra. Ezt kell propagálni nem a hülye ellenzéket!
1istvan
2021. április 28. 16:44
jó a cikk, mégis a nemszeretemet nyomtam! felkészül dobrev, viccnek is rossz. már maga a gondolat. hogy egy főtolvaj, aki szemrebbenés nélkül állítja, hogy visszaadjuk amit elloptak tőletek egyáltalán szóba kerülhet az maga a rettenet. brrrrr
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!