Így őrzi Polt Péter a Fidesz hatalmát

2021. április 06. 09:31

A jó hír az, hogy a választók nem teljesen hülyék.

2021. április 06. 09:31
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Mutatok néhány papírlapot, a Boldog István és társai elleni vádirat első három oldalát. Több dolog is kiderül belőle, de a legfontosabb: az ügyészség a kétharmad biztosítása érdekében hagyta szabadlábon a vesztegetés elfogadásával vádolt képviselőt. Bűntársai közül F. Perta (volt megyei közgyűlési alelnök) és K. Péter is eltöltött a nyomozás kezdetén három hónapot előzetes letartóztatásban, a neki (a vád szerint) 20 millió forintot átadó M. Róbert pedig szintén volt mintegy két és fél hónapot rács mögött. Ki maradt szabadlábon? Aki az egészet szervezte, akinek a kenőpénzt átadták és akinek lehetősége volt bizonyítékokat eltüntetni: Boldog István.Már a vádlottak felsorolásából látszik, hogy az ügyészségnek eszébe sem jutott felgöngyölíteni az egész bűnszervezetet, megelégedtek néhány cserkeszőlői és kunszentmártoni projekt vizsgálatával – pedig a Boldog-féle hálózat az egész választókerületet az uralma alatt tartotta.

A jó hír az, hogy a választók nem teljesen hülyék: Boldog István és a Fidesz hiába támogatta  a VIII. rendű vádlottat, Cserkeszőlő korábbi alpolgármesterét, hogy ő legyen a falu első embere, a 2019 őszi választáson sima vereséget szenvedett. Jó hír ez, mert azt mutatja, hogy a szemérmetlen lopás igenis zavarja az embereket, és időnként ezt meg is üzenik a helyi kiskirálynak!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Frankie Bunn
2021. április 07. 09:22
Bezzeg a románok, mi Szarházy! (Gyengébbek kedvéért Bukarestben is lesz EB, nézőkkel !!! )
kronosz85
2021. április 06. 16:08
Hitvány alak.
Micmac
2021. április 06. 14:08
Akárki ideírhatja, hogy a Gipszjakab maffiózó, meg uralma alatt tartja a fél megyét, de nem ítélik el, mert rokona a főügyész. De ez sajnos bizonyíték nélkül egyszerű rágalmazás, Hadházy úr.
Mag Ányos
2021. április 06. 13:59
Istenem, miért nem enged meg önmagának egy kis pihenést ez az ember... Annyira ráférne már. Meg mi is fellélegezhetnénk egy időre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!