Egyetlen kérdésem Orbán Viktorhoz: mikor lesz a beígért elszámoltatás 15. évfordulója?

2021. május 27. 13:27

Folyamatosan hívogatnak kormányoldali médiumok Őszöddel kapcsolatban.

2021. május 27. 13:27
null
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„Folyamatosan hívogatnak kormányoldali médiumok a tegnap kezdődött, monstre őszödi szappanoperával kapcsolatban. Nekem a mondandóm mindössze egyetlen kérdés Orbán Viktorhoz: mikor lesz a beígért elszámoltatás 15. évfordulója?”

Schiffer András, az LMP frakcióvezetője (az előtérben háttal) azonnali kérdést tesz fel Orbán Viktor miniszterelnöknek (j) az Országgyűlés plenáris ülésén 2016. május 9-én.
MTI Fotó: Kovács Attila

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 198 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
48gondolkodó
2022. március 15. 10:46
Sok szemét aljas jogászt ismerek de ez a siffer itt is csúcson van. A törvényt akkor az OGy 2/3-al elfogadta de a Közt.eln NEM írta alá. OV ebben az esetben más kérdés! Apuci elszámoltatása? Horn Gy. elszámoltatása?
Türelem
2021. május 28. 21:42
András! Hosszú ideig Orbán alternatívájaként tekintettem Rád, majd bebizonyítottad, hogy nem lehet más a politika, tehetségtelennek bizonyultál politikusként, egy Gyurcsány karakteresebb figura Nálad, az ellenzéki térfélen nála pattog a labda, Te csak a partvonalon kívülről kiabálsz be. Hol jobbra, hol balra, így mindkét oldalon hiteltelenné váltál. Ne erőlködj, Rád nem tesznek a külföldi fogadóirodákban sem, maradj meg a kaptafádnál.....Csak egyre jobban lejáratod magad, ami nem lenne kedvemre való.
madárinfluencer
2021. május 28. 19:54
Igazi elszámoltatást senki nem akar, hiába kampányolt ezzel Horn Gyulától kezdve mindenki. A cél csak a másik LEJÁRATÁSA a választás megnyerése érdekében. Egy igazi elszámoltatás azzal a veszéllyel járna, hogy amennyiben fordul a választási szerencse, akkor az elszámoltatót is elszámoltathatnák, az pedig nem érdeke egyik félnek sem.
matykox
2021. május 28. 17:14
Schifi, talán kéne leresni egy tökös ügyvédet, aki magánvádban is hajlandó lerendezni az ügyet, vazze! Ugye, politikai bűnökre a BTK hogy tér ki? Mesélj, plíííz! Vagy sima köztörvényesek lennének az apró-hálózat tagjai? Csak nem bizonyítékokon ülve látod ilyen jól a magasból az egészet?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!