Orbán Viktor azt akarja, hogy mi legyünk az összeszerelő munkás

2021. május 30. 20:37

A Momentum Mozgalom azt akarja, hogy először mi legyünk a szoftverfejlesztők, aztán pedig mi találjuk ki a terméket.

2021. május 30. 20:37
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„Itt van a kezemben ez az okostelefon, ami az egyszerűség kedvéért kerüljön ötvenezer forintba. Szedjük szét, hogyan oszlik el az ötvenezer forint. Megy ötszáz forint az afrikai nemesfém bányásznak, kétezer forint a kínai összeszerelő munkásnak, hét-nyolcezer forint az indiai szoftverfejlesztőnek, és negyvenezer forint annak, aki kitalálta ezt a terméket.

Orbán Viktor azt akarja, hogy mi legyünk az összeszerelő munkás. A Momentum Mozgalom azt akarja, hogy először mi legyünk a szoftverfejlesztők, aztán pedig mi találjuk ki a terméket. Mert mi abban hiszünk, hogy Magyarország története csak új- és korszerű megoldásokkal válhat sikertörténetté.

Tudjuk, hogy ez lehetséges, hiszen az észtek is képesek voltak rá ma, és Széchenyiék is képesek voltak rá egykor. De azt is tudjuk, hogy csak egy új politikai generáció adhat erre reményt itthon.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 165 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
daermon
2021. május 31. 22:37
"Most már tudom mit csinálok Szoftverfejlesztőnek állok! Búcsút mondok minden nyűgnek, Nyomkodom a billentyűket..."
fonak
2021. május 31. 22:12
Ti összeszerelő munkásnak sem vagytok jók, nem hogy szoftverfejlesztőnek. Haverod (legalábbis egy időben az volt), aki ma polgi az egyik Bp-i kerületben, szoftverfordító volt, ennyi a legtöbb, ami közötök van a szoftverfejlesztéshez.
hátakkor
2021. május 31. 20:53
"ORBÁN VIKTOR AZT AKARJA, HOGY MI LEGYÜNK AZ ÖSSZESZERELŐ MUNKÁS" Azt hogy ez a fasz mit hisz ki / OV mit akar ez másoknak sem sikerült. FeGyőr nyilván nem alkalmas összeszerelő munkásnak sem. Zázriwetz is sokára jött rá semmihez sem ért. Ennek a Sámuel Tibornak talán hamarabb leesik, hogy jobb összeszerelni mint szét. Reménytelen hülye.
NTLLK
2021. május 31. 19:53
Azt hittem, hogy nincs nálam butább ember... De van!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!