Megkezdődött Boldog István büntetőpere

2021. június 30. 10:58

Ha Polt Péter nem védené a rendszert, nem három, hanem akár 133 vádlott képviselő is lehetne vádlott.

2021. június 30. 10:58
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„A HARMADIK: Megkezdődött Boldog István büntetőpere, a fideszes képviselő elsőrendű vádlottként a Fővárosi Törvényszéken a vádlottak padján hallgatja a vádiratot. Meleg van, a kétpói betyár izzad.

A vádiratot hallgatni nagyon furcsa, hiszen sok száz EU-s projektnél tudjuk, hogyan utasította egy fideszes képviselő a polgármestereket, ki kapja a megrendeléseket, illetve hogy a pénzből vissza kell neki fizetni az alkotmányos költséget. De sajnos nagyon ritka, hogy ezt egy vádiratban lássuk vissza.

Az, hogy Boldog a harmadik, korrupcióval vádolt fideszes képviselő, két dolgot üzen. Egyrészt megmutatja, hogy a rendszer korrupt, MÁR a harmadik képviselő bukott le. Másrészt megmutatja, hogy Polt Péter mennyire korrupt: ha nem védené a rendszert, nem 3, hanem akár 133 vádlott képviselő is lehetne vádlott. A látszattal ellentétben az ügyészség Boldogot most is védi azzal, hogy csak két közbeszerzéssel foglalkozik a sok tucat közül, ami Boldog körzetében bizonyíthatóan manipuláltan történt.

Hogy miért meri ezt megtenni, az ezen a képen is látszik. A tárgyaláson csak két (Rtl, és egy kisebb) kamera van jelen. Az M1, a TV2, a HírTv vagy PestiTV oknyomozóit nem látom.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karbantartó9
2021. július 01. 15:02
133? Politikai tisztogatás komcsi módra. Csak tudod, most nem tűrjük ám, hanem visszaütünk!
forgacsevike
2021. június 30. 20:51
Hadházy csak ne hogy kiderüljön, hogy nincs nálladnál korruptabb politikus és úgy jársz majd mint simon....
Pista6
2021. június 30. 18:48
Hadházy! Mi van az adófizetők pénzéből 6milliárdot sikkasztó ceglédi csaba haveroddal?
Budai Katalin
2021. június 30. 18:17
Lótag doktor! Látod, amit én látok? "A legfőbb ügyész kezdeményezésére, 2020. április 6-án az Országgyűlés megszavazta Boldog István országgyűlési képviselő mentelmi jogának felfüggesztését (186 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül). A képviselő mentelmi jogának felfüggesztését 2020. április 2-án indítványozta a legfőbb ügyész." Tehát Polt Péter kezdeményezte a fószer mentelmi jogának felfüggesztését és 186 képviselő (majdnem az összes!) igennel szavazott a pasas mentelmi jogának felfüggesztésére, azaz, a Fideszesek mind kiadták őt. Mi akkor a baj Lótag doktor?! A túloldalon láttál már ilyet? Sorold! https://hu.wikipedia.org/wiki/Boldog_Istv%C3%A1n
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!