Miről álmodhat Kövér László?

2021. június 23. 14:11

Nagyot harap a bajszába, az mindig segít.

2021. június 23. 14:11
Szabó Tímea
Szabó Tímea
Facebook

„Miről álmodhat Kövér László? Egyedül ül a pulpituson, üres a terem, hiába rázogatja a csengettyűjét, nem jön senki. De hát szavazás van, meg kell menteni a hazát a mitől is? Lázasan gondolkodik, hogy most éppen ki fenyeget bennünket, Brüsszel, migránsok, hajléktalanok, Soros György, a német köztévé gyerekműsora, nem, őket már legyőztük. A kínai kommunisták? Nem, nem most velük vagyunk, de miért is? Nem jut eszébe, nagyot harap a bajszába, az mindig segít, igen, tudom már, odaadjuk nekik fél Budapestet, még mindig jobb, mintha a diákoké, izé, Karácsonyé lenne, vagy valami ilyesmi. Ez az, a melegek! Huh, de jó, hogy megint vannak ellenségek, így sokkal könnyebb mindenkinek, az egység, meg együtt, az erő! De ki fogja megszavazni? Próbálja felidézni a 133 bátor ember nevét, de nem jut eszébe senki. Végre, egy megvan: Mengyi Roland, nem, ő börtönben van.

Akkor majd Boldog István, igen, ő biztos jön, még nincs börtönben. Meg a Simonka! Hű, neki meg tárgyalása lesz aznap, az a költségvetési csalás, ha felébredek, azonnal írok a bíróságra, hogy engedjék el szavazni. Méghogy a Polt nem dolgozik, lassan be kell kérnem a tárgyalási jegyzékeket, mielőtt kitűzöm a következő ülést. Pedig a Ház méltósága, az az első, az mindig! Csak lássam meg bent Tordai Bencét, ha csak előveszi a telefonját, úgy megbírságolom, hogy még az unokái is a közkonyhára járnak majd ebédelni. Más a tárgyalását is ott hagyja, hogy megszavazhassa a mindent, ez meg itt szórakozik velem? Tízmillió, vagy egy kicsivel több, kuncogott álmában,  és a másik oldalára fordult.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kétes
2021. június 24. 10:26
Timcsike! Nyugtass meg te nem harapsz az ágyban...
Kala pál
2021. június 24. 06:49
Miről álmodik ez a lány? Álmodik egy combkeféről, ki is nézte az alkalmast!
konfucius
2021. június 24. 00:33
Kövérnek a bajszába harapni sokkal jobban áll, mint mikor te trimmelgeted az őszülő dombszőrödet.
kishegyi
2021. június 23. 23:41
Azt nem értem, ha kapott már virágot Kövértől, még mit rugózik ugyanazon a témán? Ja, tudom, Novák Katalin mostanában nem pucolt ablakot... Szánalmas kis ügynök, kezd kifogyni a munícióból.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!