Megkérdeztek, bocsánatot kérek-e, amiért rám tolattak

2021. július 14. 07:44

Van, akit a korrupció zavar, van, akit az, aki szóvá teszi.

2021. július 14. 07:44
Jakab Péter
Jakab Péter
Facebook

„Amikor a korrupciós bűncselekményekkel megvádolt Boldog István fideszes képviselőről tartottunk sajtótájékoztatót Cserkeszőlőn, megjelent a Hír tv, és feltette a kérdést. Nem, nem arról, hogyan fogjuk megtisztítani a közéletet a fideszes tolvajoktól, hanem arról, bocsánatot kérek-e, amiért ránk tolattak egy munkagéppel Mészáros Lőrinc milliárdos pénznyelője előtt, a soha el nem készülő fonyódligeti gyerektábornál. Van, akit a korrupció zavar, van, akit az, aki szóvá teszi.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pista6
2021. július 14. 23:09
Jakab! Volt engedélyed belépni arra az építési területre? Ha nem volt akkor remélem a Mészáros Lőrinc feljelent miatta! Elöbb-utóbb visszanyal a fagyi kisbarátom!
Pipas 3
2021. július 14. 17:20
Jakab, te akkora bunkó vagy hogy jó lennél cölöp verőnek! Te szeretnél Magyarország miniszterelnöke lenni? Hát öregem ez nem fog menni! Mocskos bolseviknáci hazaáruló senkiházi!!!
Hokakoka
2021. július 14. 16:53
Jakab!!! Te egy igazi mocskos féreg vagy!!
tothpal
2021. július 14. 16:07
Csupa koorupció, ha egy munkagép végzi a munkáját? A munkásember nem ember? Csak munkagép?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!