Nem Magyarország megy az EU-ból, hanem Orbán a miniszterelnöki székből

2021. augusztus 17. 22:23

A magyarok többsége jobban bízik az Európai Unióban, mint a saját kormányukban.

2021. augusztus 17. 22:23
null
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„A magyarok többsége az Európai Unió pártján van. Sőt, jobban bíznak az Európai Unióban, mint a saját kormányukban. A többség nem akar kilépni az Unióból, mi pedig megvédjük az érdekeiket, nem hagyjuk, hogy a kormány szétossza oligarchái között a magyar embereknek járó EU-s pénzeket, majd mint, aki jól végezte dolgát, kivezesse hazánkat az Európai Unióból. Ezt jobb, hogy ha Orbán Viktor meg az összes tollforgatója megjegyzi: a kormányváltás után nem lesz többé a hazánk kompország, Európához fog tartozni, ahogyan az elmúlt ezer évben mindig.”

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 147 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bakandri
2021. augusztus 20. 07:40
Isten óvjon Öntöl minket, Ön egy robot, azt hajtja végre, amit mondanak Önnek.
Bito
2021. augusztus 19. 18:18
Álmodsz te nyomorult balek!!!
Krupp Skya
2021. augusztus 19. 17:02
Karácsony egy miniszterelnöki széklet.
Reszelő Aladár
2021. augusztus 19. 08:50
Igazából az utolsó mondata aggasztó: minden szuverenitásunkat feladjuk, csak hogy a nyugathoz tartozók lehessünk és minden mozgásterünket felszámoljuk, hogy beállhassunk a sorba. Ha kell drága amerikai gázt veszünk, de előtte csövet építünk hozzá. 10-15 év múlva nem lesz működő atomerőművünk, a Mátrai Erőmű bezárása után már egy jelentéktelen 60% importra szorulunk majd, de lesz szélerőmű ami majd soktízmilliárd elköltése után 58%-ra csökkenti a behozatalt. Betilt majd minden belső égésű motorral hajtott autót, így maradnak majd a szétzöldadóztatott villanyok, amit Európa egyik legdrágább áramával lehet majd tölteni. Beruházás+munkahely teremtés és adócsökkentés helyett pedig jöhet a sokkulcsos adó ahol a legszegényebb sem adózik majd kevesebbet mint most, de legalább a középosztály tejelhet. Idén 23500 milliárd a központi költségvetés kiadási oldala. Ha ebből 4-5000 milliárdot át akarnak csoportosítani (adóemelések, szerintük presztizskiadások, beruházás ösztönzők megvonása, etc) akkor azt mire költik? Oktatásra? Ennyiből minden tanárnak meg lehet húszszorozni a bérét. Vagy egészségügyre? Mégint dupláznák az orvos béreket? Esetleg épülne 20-30 szuperkórház (sosem készülne el, de tervekre, tanulmányokra lehet költeni). Ezekre mind nincsen gondolat. A lényeg, hogy valaki mondja meg Brüsszelből, hogy mit csináljuk. Drag queeneket minden óvodába!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!