Márki-Zay, a futóbolond

2021. október 09. 17:12

Oszkó ezúttal nagyon betalált. Ennél plasztikusabban nehéz lenne jellemezni ezt az Amerikából szalajtott, ott feltehetően kiképzett-beütött, mániákus embert.

2021. október 09. 17:12
null
Pilhál Tamás
Magyar Nemzet

„A magas, vékony srác tehát orbitálisat bukott, hagyjuk most őt magára, hadd nyalogassa sebeit, hadd züllessze tovább Budapestet (havi egymillióért), ha már a választók ezt óhajtották. Visszalépésével viszont teret nyitott, esélyt teremtett egy olyan figurának, Márki-Zay Péternek, akivel foglalkoznunk kell. Jellemeznünk viszont már nem szükséges. Azért nem, mert megtette ezt helyettünk valaki más, a libás miniszterelnök egykori pénzügyminisztere: Oszkó Péter.

Oszkó szó szerint a következőket mondta: »felháborítónak tartom, hogy ennek a futóbolondnak az elmaradt elszámoltatásról szóló alantas rágalmai folyamatosan megjelenhetnek és annak még bárki nyilvánosságot ad. Az ellenzéki oldal politikai minőségére nézve kínos, hogy ez az ember nem hogy ilyen interjúkat adhat, de még versenghet is a miniszterelnök-jelöltségért«.

S nemhogy versenghet, de az előválasztási döntő résztvevője lett! Egy futóbolond!

Oszkó ezúttal nagyon betalált. Ennél plasztikusabban nehéz lenne jellemezni ezt az Amerikából szalajtott, ott feltehetően kiképzett-beütött, mániákus embert. No nem mintha a többi indulótól el lennénk ragadtatva. Különösen a döntő másik résztvevőjétől, aki egy kommunista tömeggyilkos unokája és egy szadista szemkilövető neje egy személyben. Dobrev rettentően gonosz helytartó lenne, de a szó orvosi értelmében talán nem őrült.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
roszgony
2021. október 10. 15:23
Vannak többen, akik látnak benne valamit, no de mit ? Azt már nem tudják megmondani.
Shlomo Morel, egy igaz ember
2021. október 10. 14:49
"egy kommunista tömeggyilkos unokája és egy szadista szemkilövető neje egy személyben. Dobrev rettentően gonosz helytartó lenne, de a szó orvosi értelmében talán nem őrült.” Touche. Ez is betalált. Sokan nem értik, miért fontos valakinek a családja, felmenői, környezete...
írmag
2021. október 10. 13:52
Maki felmérését és feltárását, a böszme részére, a zúg a volga hajóvontatója (Ej uhnyem), betagozódott barátnőjével közösen írt könyvük kapcsán végezte el. Ilyen egy nyitott, bármire használható, könyv.
Gjudit
2021. október 10. 10:25
MZP azért több annál. Én egy pszichológiai kórról szóló leírásban legalább is ráismertem: " jellegzetesen rosszindulatú, haragtartó, bosszúálló, könyörületre és megbocsátásra képtelen, jellemtelen hazug. lényeges tulajdonsága a kozmikus szintű grandiózusság hite önmaga személyére és jelentőségére vonatkozólag. nagyon is érzéketlenek, éppen ez teszi őket kíméletlenül közönyössé mások iránt, és ha valamire úgymond "érzékenyen" reagálnak, az egyedül saját érdekszférájuk fenyegetettségére való reakció, ami dühkitörésekhez vezethet és sokszor tettlegességgé fajulhat részükről. belső élete üres, sekélyes és sivár, bár ők maguk többnyire nem magányosak, sőt kifejezetten jellemző rájuk a sikeres és kiterjedt társadalmi életben való részvétel" Egy másik írásban pedig DK-ra ismertem. " A megtévesztés nagymesterei. Elsőre megbízhatónak tűnnek, ám ez csak felszínes első benyomás. Olyan, mint egy húsevő növény Bűntudatot keltenek, aA valósággal való kapcsolatunkat próbálja alapjaiban megingatni. Valójában hazudozik. Hazudik az igazi céljáról - hogy megteremtse a teret, ahol aztán kedvére garázdálkodhat. Ismeri a gyenge pontokat, nem fél nyomkodni őket, akár agresszióval, fenyegetéssel. Eszköze még a bűntudatot ébresztése, a problémák áthárítása, érzelmi zsarolás. "
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!