Szóljatok a Köpcösnek!

2021. október 31. 08:59

Egy ilyen túlmozgásos alak, mint amilyen Márki Márk, vasárnapra is tartogat egy petárdát.

2021. október 31. 08:59
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Szóljatok a Köpcösnek!

Márki-Zay Péter – és jobb ha ehhez azonnal hozzászokunk – az a fajta »futóbolond« (Oszkó Péter, üzletember, egykor pénzügyminiszter), aki mindig azt mondja, ami éppen az eszébe jut.

Az egyik nap mellszélességgel kiáll a bevándoroltatás mellett; szerinte két három generáción belül a harmadik világbeli bevándorlók jó magyarok lesznek (szerintem meg nem; ahogy nem lettek jó franciák, németek vagy éppen svédek sem);

a másik nap meg, miután szóltak neki a kommunikációs szakértő fedőnéven mellé rendelt ápolók, hogy Peti, azt már a Karácsony is tudta, hogy itthon ezt nem lehet mondani, csak külföldön, a CNN, BBC stúdiójában (mert ott meg elvárás) azt magyarázza, hogy ő aztán senkit be nem engedne.

A két állítás, mint látják a kedves olvasók, és ehhez nem kell belpesti értelmiséginek lenni, teljesen kizárja egymást; de az igazán rossz hír – legalábbis az ápolók számára – az hogy holnap is van nap és biztos vagyok benne, hogy egy ilyen túlmozgásos alak, mint amilyen Márki Márk, vasárnapra is tartogat egy petárdát.”

Fotó: Kötter Tamás, Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2021. november 01. 17:51
Zajpeter csak a szokasos baloldali hazugsagokat fujja.
Rocktoberi
2021. november 01. 08:15
Makizaynak csak mikrofont kell a kezébe adni és leégeti saját magát ingyen.
Gyugyu12
2021. november 01. 04:33
Tamás! Nem te vagy a Feribácsi? Ekkora parasztból KEVÉS VAN.
WLaci
2021. október 31. 14:27
Kötter, a jobboldali megmondó! Az a szerencséd, hogy a hülye közönséged nem olvasott tőled semmit, szerintem meglepődnének :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!