Kövér nem mondta, én viszont mondom

2021. november 28. 12:37

Hatalmas bajban van a magyarországi ellenzék.

2021. november 28. 12:37
null
Pilhál Tamás
Magyar Nemzet

„Hatalmas bajban van a magyarországi ellenzék. Katasztrofálisan indult a kampányuk, gyakorlatilag az elmúlt fél évük egy vesszőfutás. Hosszas szerencsétlenkedés után sikerült megválasztaniuk főbohócnak egy dühöngő »futóbolondot«, aki nap nap után vérig sérti a fél országot, illetve romba dönti az ellenzék eddigi stratégiáját. (Legújabb rohama során sötétben tartott, trágyával etetett gombákhoz hasonlította az illegális bevándorlás ellenzőit és a rezsicsökkentés támogatóit.)

Aztán ott van a Városháza-gate, amely irgalmatlan korrupciós botrány. Karácsony Gergelynek politikailag harangoztak. Egy normális jogállamban ennyiért már bilincsbe verték volna őt és a libás embert is. Közben az ellenzék Facebook-prolija, Jakab Péter is teljesen megsemmisítette magát. Háromgyermekes családapaként rendszeresen egy szintén háromgyermekes kolléganőjénél éjszakázik egy állítólagos »munkalakásban«. Jakabnak is annyi.

Kövér László nem azt mondta. Kövér László túl puha volt. De én kimondom: a magyarországi ellenzék nemzetbiztonsági kockázat. Az amerikaiak által kiképzett és Kabulban (is) bevetett Szabó Tímeától kezdve az olimpiát valószínűsíthetően francia zsoldban megfúró momentumosokon át a Brüsszel által százmilliókkal kitömött Gyurcsány-klánig. 

Magyarország maradék szuverenitásának elvételén, saját fizetőeszközünk megszüntetésén, a brüsszeli új-Szovjetunióba való bekényszerítésünkön ügyködnek. Ellenséges NGO-hálózatok segítségével illegális migránsokkal árasztanák el hazánkat. Közben sorra szavazzák meg a Magyarországot elítélő hazug jelentéseket, a nekünk járó uniós pénzek elvételét követelik. Minél nagyobb károkat akarnak okozni a magyaroknak. S nem mellesleg ellenséges titkosszolgálatok bevetésével drónokkal figyeltetnek magyar kormánypolitikusokat, berepülnek házaik fölé, s lehallgatják a magyar titkosszolgálatok állománygyűlését. (És közben persze ők hazudoznak arról, hogy őket lehallgatják.) 

Elég volt belőlük!”

Fotó: MTI/Kovács Tamás

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
De Molay
2021. november 29. 17:09
Ez egyre otrombább hülye lesz.
Az ajtónak támaszkodni tilos
2021. november 29. 14:39
Tökéletes cikk. A jobboldali minőségi újságírás csúcsa. A moslék kussol.
edieTHEGREATeagle
2021. november 29. 11:20
Pilhál, te pontosan olyan csicska tetű vagy, mint amilyen az apád volt. Talán még ostobább is, de ez szoros verseny.
Robin Hood
2021. november 29. 07:31
Tamás,erről miért nem beszélsz? "Kövér László egy tavaly februári rendezvényen arról beszélt a titkosszolgálati vezetőknek, hogy az ellenzék jelenti a legnagyobb nemzetbiztonsági veszélyt. Az ellenzék egy közös közleményben reagált a kikerült hangfelvételre, ebben arról írnak, hogy Kövér László a legsötétebb diktatúrákat idéző módon uszít az egységes ellenzék ellen és gyakorol politikai nyomást titkosszolgálati vezetőkre. Az ellenzék szerint Kövér szavai a Pegasus-gate közvetett bizonyítékát is jelenthetik, és úgy látják, hogy beszédével Kövér László több millió, „az Orbán-rezsimmel szemben álló magyar polgár ellen is uszít”. Az ellenzék ezért most azt követeli, hogy Kövér László adjon magyarázatot arra, „kinek a megbízásából és milyen célból tartott a totális állam kiépítésének szükségességére irányuló politikai beszédet a nemzetbiztonsági szolgálatok vezetői előtt, és mandátuma kiterjedt-e arra, hogy a hallgatóságot az ellenzék elleni cselekvésre biztassa”. Követelik azt is, hogy Orbán Viktor és kormánya foglaljon állást a beszéddel kapcsolatban. Az ellenzéki közleményben arról is írnak, hogy a nyilvánosságra került hangfelvétel alapján felszólítjuk Kövér Lászlót, még ma mondjon le házelnöki tisztségéről!"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!