Brrrr, nyugat

2021. december 12. 16:54

Én mondom, még szerencse, hogy nekünk itt van a miniszterelnök úr.

2021. december 12. 16:54
null
Bialkó László Gergő
Népszava

„Halász János szerint »Skóciában már a 11-18 év közötti gyerekek számára zajlik a transzvesztitává válás népszerűsítése a nyári táborokban, ráadásul az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában, Németországban, Dániában, Svédországban, Ausztráliában, Japánban és Mexikóban már elindította világméretű kezdeményezését az LMBTQ-lobbi«.

Hülyék ezek a dánok, na. De hát mit várunk egy olyan néptől, amely leírja az O betűt, aztán áthúzza? A legboldogabb nemzet a világon, mi? Na, persze. Kierkegaardnak se volt jobb dolga, mint hogy az emberi egzisztenciáról merengjen, és olyanokat irkáljon, mint például: »Házasodj meg, meg fogod bánni; ne házasodj meg, azt is meg fogod bánni; házasodj vagy ne házasodj, mindkettőt meg fogod bánni.« Tiszta téboly, nem?

Aztán itt vannak ezek a skótok a fura dudájukkal, meg hogy náluk a férfiak is viselnek ám szoknyát. Mégis, hogyan mutasson az ember jó példát a gyerekének így? Még a végén oda jutunk, hogy kolbászon nevelt erős emberek fognak 60 kilós póznákat dobálni szoknyában a Felföldi Játékokon... Azt mondom, eddig és ne tovább! Valahol meg kell húznunk azt a bizonyos vörös vonalat, mielőtt jönnek a norvégok a hülye fjordjaikkal, meg a meleg, nagyszakállú bácsival, aki az ereszen közlekedik. Jobban tennék, ha inkább lemondanának a Spitzbergákról a javunkra. Mihaszna népség…

Kanadában meg még azt sem tudják, hogy angolul vagy franciául szeretnének-e beszélni. És egyébként is, milyen már, hogy egy falevelet tesznek a zászlajukra? Jó, mondjuk a juharszirupjuk tényleg finom, csak drágán adja az Aldi. Svédország? Az maga a pokol. A szomszédom vejének a másodunokatestvére mesélte, hogy olyan, mint Mordor a Gyűrűk Urából. Sötét hely nagyon. Én mondom, még szerencse, hogy nekünk itt van a miniszterelnök úr, és megvéd bennünket a hanyatló nyugat minden borzalmától.”

Fotó: Twitter

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. december 13. 14:37
Komoly hiány lehet írástudókban a Népszavánál.
1000bocs
2021. december 13. 10:34
Ez van akkor, ha a balos véleménybuborékon belüli fingszag elkábít. Odabenn mindenki mámoros boldog, és sehogy sem érti mi van odakinn... Ez a szerencsétlen is mondani akar valamit anélkül, hogy fogalma lenne mihez és miért szól hozzá. Szolgaian felmondja ugyan a sablonokat amiket odabenn a fingszagban minden balos egymásnak ismételget, de arról fogalma sincs hogy odakinn az emberek miről és mit gondolnak. Például kezdhette volna azzal, hogy az alatt a tíz év alatt, amióta a transzjelenség dicsőítése folyik az amerikai médiában az egy darab transzklinika helyett már több mint ezer van, ahol csonkolásos transzműtéteket végeznek. Kezdhette volna tényekkel és valós, objektív munkával, de akkor újságíró lenne. Független. Így viszont csupán egy hülyebalos ideológiai komisszár a többi mellett, aki megfellebezhetetlen fensőbbségtudattal lekezeli azt a világot - azt a világot amit nem ért.
Jose
2021. december 13. 06:53
Ezek a komcsik mindig viccőnek, kérem alássan. De nagyon. (ekkora faszt...)
Korrupt Kornél
2021. december 12. 21:18
Ki ez a f@sz?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!