Gordon a tetőn

2021. december 11. 22:20

Most, hogy előkerült Anonymus legújabb videója, a Városháza-saga fejleményeinél is messzebb mutató tanulságokra lelhettünk.

2021. december 11. 22:20
null
Bán Károly
Magyar Hírlap

„Egyrészt, ugye, kiderült, hogy nem »Fletó, a tető«. Hanem a libás Bajnai. A Gordon. Ne csodálkozzunk: máig ő a Bildenberg-csoport magyar meghívottja. Aki kormányfőként már bizonyított: amit tesz, fájni fog. A magyaroknak. A nagytőkének, persze, inkább tetszett.

A »Tetőnek« Soros György emberei a fontosak. Ők a külföldi befolyásszerzés kijárói és bejárói. A balliberális garanciaadók. Sőt a cselekvés magvainak elültetői, a demokrácia, a jogállam hittérítői. Pénzhozók és hírvivők. A legyőzendő rezsim leg­ádázabb ellenfelei.

Bajnai harcostársa, Gansperger Gyula a videóban Karácsony harcostársát, a Kabul rózsájaként emlegetett Szabó Tímeát nem egyszerűen Soros emberének, hanem CIA-ügynöknek nevezte. Ám témánk szempontjából mindegy is, hogy Óbuda parlamenti képviselője dolgozott-e vagy dolgozik-e az amerikai Központi Hírszerző Ügynökségnek, akár Afganisztánban, akár másutt.

Gansperger előadásában sokkal fontosabb az a fejezet, amikor arról beszél, hogy a Fidesz választási győzelmét követően mekkora kárt szenvedtek el azok a külföldi multicégek, amelyek korábban (értsd: a szocialista-liberális kurzusok idején, 1994 és 1998, valamint 2002 és 2010 között) halálra keresték magukat, ám sajnálatosan – Ganspergert idézve – »ki kellett takarodniuk innen«.”

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2021. december 12. 19:02
Azt hittem, hogy eddig csak a "Hegedüs -volt- a háztetőm"... Mondjuk... gordonnak mindenben legfellüé kell lennie... ha pénzről van szó...
Gyzoltan
2021. december 12. 08:50
Emberek! Minek kell még megtörténnie, felemlíteni, hogy magatoknak végre feltegyétek a kérdést, Gyurcsány, Bajnai, és hasonlók lennének a baloldal? Ismerjétek már fel, ők egy privát szövetséget szerveztek a hatalom bitorlásának céljából, egy magán maffiát, mely alapvetően veszélyezteti Magyarország társadalmát, lakosságát. Társadalmi veszélyességük összességében messze meghaladja akár az ítélet alá vont MNA, a Györkös István vezette, félillegális, fél-legális, szervezet állítólagos veszélyét... Megjegyzem, mosolyogni való volt a liberális média erőlködése, hogy a lakósságtól valami egyetértő, jóváhagyó nyilatkozatot nyerjenek az MNA ellenében, de magam ilyet nem olvastam... Inkább azt véltem érzékelni, hogy az érintettek, hálásak voltak a valódi közbiztonságért... A "baloldal" kifejezést bitorló bűnözői csoport szabad mérgező tevékenysége erősen kérdőjelezi meg a bűnüldözés hatékonyságát, az egyoldalú célzatosságát...
bispora
2021. december 12. 05:26
Azért a Bilderberg-csoport nevét jó lett volna helyesen leírni...
Atilla
2021. december 12. 05:08
Hát úgy néz ki nem a legjobban gordonkázol szép magyar nevezetű valaki . . . Úgy látszik szép lassan kiderűl,hogy kik is vagytok. Nagyon reméljük,hogy a jól megérdemelt helyetekre fogtok kerűlni a többi hordavezérrel együtt,de rövidesen ! ! !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!