Aki most árulókat, bűnbakokat, csalást keres, az magát csapja be

2022. április 03. 23:51

A szavazók egészen egyszerűen egyetértenek a kormány politikájával, és ezt kifejezésre juttatták.

2022. április 03. 23:51
null
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Aki most árulókat, bűnbakokat, csalást keres, az magát csapja be. A Mi Hazánk kétszer annyi szavazatot vitt el a Fidesztől, mint a kutyák az összefogástól. Ha volt is csalás valamely zsákfaluban, annak befolyása az eredményre elenyésző.

A szavazók egészen egyszerűen egyetértenek a kormány politikájával, és ezt kifejezésre juttatták. És szeretik Orbán Viktort. Ennyi.

Akinek egy csöppnyi sütnivalója van, annak nem kérdés évek óta, hogy a fideszt nem lehet leváltani. Ennek nem a közmédia az oka (legfeljebb részben), hanem, hogy rengeteg ember megélhetése függ ettől, egy tökéletesen kiépült hűbéri rendszerben. Plusz a tekintélyelvű kormányzás adta biztonságérzet, főleg a rengeteg idős ember fejében, ebben a valóban bizonytalan világban.

Itt az ún. liberális demokráciára nincs igény. Nincs hagyománya, ami volt, az pedig csődöt vallott. A »Nyugat« pedig jóval nagyobb szitokszó, mint a Kádár korban volt.”

Nyitókép: Mandiner/Mátrai Dávid

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2022. április 04. 17:15
Ezzel együtt és mindent összevetve remélem, hogy MZP gyerekei megusszák nagyobb lelki megpróbáltatás nélkül ezt a lehetetlen kalandot, amibe az apjuk keveredett..Tegnap nagyon sajnáltam őket ott fenn a dobogon...Viszont legalább Karácsony és Donáth maradtak..azért ez végre normális dolog volt tőlük..
csulak
2022. április 04. 14:12
Nyugat degeneralta valt, ezert szitokszo ! es ebbne Nyugat a hibas nem a magyar !
Vasalo
2022. április 04. 12:02
Ez az Ethelwolf most egy diszes köszönö levelet is irhatna az EUba, hogy mi lett a következménye annak az aljas tevékenységnek, amit sztaniolba csomagolva demokráciának árultak sok sok millio euroért. Voltak is vevök a mi ellenzékünk soraiban. Szerencsére a többség megérezre már messziröl, hogy nagyon büzlik a tartalom. Az az érzésem a nagy EU ugyanigy jár majd az orosz meg Kina ellenes szankcioival is. De ott nagyobb a tét, már vér folyik, még csak az ukránoké, de ha Putyin elcsukja a csapokat ( mert ugye nem fizetnek) akkor már brüsszeli meg berlini vér is folyni fog. Szégyen az ilyen analfabetizmus!
kaffogó hebrencs
2022. április 04. 10:28
Javaslataim: egyéni képviselőjelöltnek csúszómászók helyett karakteres embereket indítsatok, MZP-féle futóbolond helyett pedig keressetek valakit, aki legalább annyit képes felfogni, miért nem agymosottazzuk le a rivális párt szavazóit. Így 2026-bn talán megakadályzoható az újabb 2/3. Talán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!