Fegyőr ultimátumot adott Kocsis Máténak!

2022. április 26. 09:34

Én már most megijedtem...

2022. április 26. 09:34
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Facebook

„Ez annyira jó! Fegyőr ultimátumot adott Kocsis Máténak! S ha nem teljesülnek követelései, nem vesznek részt az alakuló ülésen!

Én már most megijedtem... Mi lesz velünk, ha ezek nem lesznek ott? Esetleg nem fogják jelenlétükkel, viselkedésükkel, pofájukkal, szagukkal rombolni az alakuló ülés ünnepélyességét?

Igen, azt hiszem, ez fog történni. Hát nem szörnyű?”

Nyitókép: Partizán YouTube-csatorna

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sün Balázs
2022. április 27. 10:25
Nagyon jó Fegyőr ultimátuma: Addig nem ülnek be a parlamentbe, amíg a parlament nem módosítja az általa megjelölt HATÁLYOS törvényeket! Amíg a most megválasztott új parlament nem alakul meg, addig nincs is joga semmiféle jogszabályt alkotnia. Ráadásul a törvény alkotás sem úgy működik, hogy valaki reggel azzal ébred, hogy törvényt kellene alkotni, és már délben meg is szavazzák a törvényt, hanem jogalkotásnak is megvannak a szabályai. Csak ezt Fegyőr nem tudja, pedig állítólag jogász diplomája van!!!!! Remélem, hogy az ellenzék addig valóban nem vesz részt a parlamenti munkában, amíg Fegyőr ultimátumai nem teljesülnek. Igaz ekkor a díjazásukra sem tarthatnak igényt!!!
Isten jobb keze
2022. április 27. 00:52
Zsotyikaaa te vagy az?? Verdbele a peceredet! Xdxd kis buzi..! Elnézést a melegektől!
Davidov
2022. április 26. 16:45
Az ötös számú tagkönyvnek humora is van. Bravó teswérem.
Kopaszpapa
2022. április 26. 16:04
Egyetlen kérdés merült fel bennem: ez a sok füves, testnevelésből felmentett hazátlan féreg milyen formában fogja képviselni azokat, akik felkérték őket erre? Vagy annyiban kimerül a képviselet, hogy adott esetben felveszi a fizetést? Mi ez? Miért nem lehet ezek helyett normális, tisztességes Mi Hazánk-os politikusokkal feltölteni az ellenzéki oldalt? Ezek a férgek csak saját magukat, és a pénztárcájukat szolgálják
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!