„Nemzeti tragédia történt” a Magyar Hang főszerkesztője szerint

2022. április 03. 23:04

„Felfoghatatlanul mély a sötétség” – kommentálta György Zsombor a választást.

2022. április 03. 23:04
null

A Facebookon kommentálta György Zsombor a választás eredményét. A Magyar Hang főszerkesztője szerint „ami történt ma, az nemzeti tragédia. Akik okozták, azoknak persze fogalmuk sincs erről”. A megfelelő következtetéseket szerinte mindenkinek le kell vonnia, de kifogásokat keresni, meg az időjárásra hivatkozni mellébeszélés – írja.

„A bűnbakkeresés nyílván pillanatokon belül megkezdődik. A neheze pedig most jön, minden félnek, de főleg Orbánnak. Ezt a választást a tenni akaró, rengeteget dolgozó civilek, önkéntesek, jóakaratú emberek nyerték meg. Sajnos ők ma kisebbségben vannak Magyarországon. Nem kicsit. Elkeserítően mély a sötétség” – zárta sorait György Zsombor.

Összesen 156 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antioxi
2022. április 05. 14:43
Na, ez a szarházi is rábaszott.
pemete jakab
2022. április 04. 21:48
„Nemzeti tragédia történt” Szerintem meg évtizedek, ha nem évszázadok óta rohad ez az ország. Hiába, ahol nincs számottevő polgárság, ott az önkény a politikai hatalom legfőbb eszköze.
barany
2022. április 04. 18:06
Ez a Zsombor valószínűleg egy zsákba dugta a fejét, azért látta vaksötétnek a Magyar nemzetet.
Olasz123
2022. április 04. 16:32
Ezek nem tanulnak semmiből. Csak így tovább, a kövi választás is 2/3 lesz:))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!