Gyurcsányi titkok és tagozatok

2022. május 18. 17:37

Ide jutott az ellenzék a gyurcsányi összefogással. Mindahányan Gyurcsány foglyai.

2022. május 18. 17:37
null
Bán Károly
Magyar Hírlap

„A magyarországi ellenzék tizenkét év alatt a bukott Gyurcsány Ferenctől eljutott a vállalhatatlan Gyurcsány Ferencig.

Az őszödi böszme aknamunkájának fedőszervezete, a Demokratikus Koalíció ez idő alatt a legyengített LMP képében létrehozta saját zöld tagozatát, a Momentummal ifjúsági tagozatát, a Jobbikkal a fasiszta tagozatát, az MSZP asszisztálásával a táskás nosztalgiatagozatát, a Párbeszéddel pedig tengerentúli tagozatát.

Ide jutott az ellenzék a gyurcsányi összefogással. Mindahányan Gyurcsány foglyai. Mint azt a Direkt36 most közölt kutatása kimutatta, ismételten kiderült, ki parancsol a politika baloldali térfelén, sőt »Gyurcsány kidobta Márki- Zayt is, mint egy veszett kutyát«. Mértékadó baloldali portálok szerint a fontosabb kérdésekben egyedül a bukott kormányfő akarata érvényesül az ellenzéki térfélen. Lényegében mindenről ő dönt egy személyben. Az ellenzéki egység szétesett, az új reménységnek látszó Márki-Zay Pétert pedig a parlamenti választás másnapján a DK elnöke azonnal törölte a pártvezetők számára létrehozott titkos csoportból is.

Innen nézve nem ez az első eset, hogy Gyurcsány saját bukását másra keni, és nem érti azt sem, hogy miért kéne szégyellnie magát, miért kellene végleg távoznia a közéletből. Ugyanígy tett gyalázatos őszödi beszédének kiszivárogtatása után, amelyben beismerte kormánya bukását, és ugyancsak ezt tette, amikor 2009 márciusában távoznia kellett a kormányfői székből az országot eladósítva, csődbe sodorva, a lakosságot megsarcolva, devizacsapdába hajtva. Mára pedig odáig jutott, hogy már saját hazugságairól is nyersen hazudozik.”

(Fotó: Facebook)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BossN
2022. május 21. 16:55
Gyurcsány alkoholbeteg. Nincs sok neki hátra. Reméljük.
csakirok
2022. május 19. 11:45
Okos, sőt számítóan okos ez a Gyurcsány. Megtervezi és tudja hogy mit miért tesz. Nyolc gondolatban összefoglalva ez így néz ki: 1) bejutott a Parlamentbe - biztos állás, biztos fizetés képviselőként. 2) ő rendelkezik a legnagyobb ellenzéki frakcióval - plusz pénz frakcióvezetőként. 3) megszólalások lehetősége képviselő és frakcióvezető minőségben. 4) bátran mondhat sületlenségeket, következmények nélkül, max kinevetik, és a sajtó ír róla. 5) láthatóan részeg, úgy megy be a munkahelyére, szankciók nélkül teheti. 6) valamit tudhat és okosan tartja sakkban a kormányt, mert felelősségre vonás nélkül ámokfuthat. 7) megágyazott magának a következő ciklusra is, maga alá gyűrve a balos, liberális tömörüléseket, és a jobbikot. 8) a választásokig az ő kezébe futottak össze a szálak, nem engedte el őket, sőt szorosabban rángatja behódolt bábjait. Ezeket csak egy okos ember teheti. Ő meg is teszi. Ezért tartom okosnak.
Letiltott
2022. május 18. 23:31
A képen egy vénembert látok.., akiegykori önmagára kicsit sem hasonlít.Viszont minden szempontból semmirevaló.Kártevő.Ez az egy nem változott csupán.
figyelő4322
2022. május 18. 19:01
A Qurcsánynak valóban sikerült, amit kb. 12 éve nem sokan jövendöltek meg. Ő lett a vezér a 'moslék- libernyák' oldalon. Ez érdekes és tanulságos azért is, mert nagyon sokan politikai hullának tekintették akkoriban. Az igazság az, hogy a Fletó nem ostoba, csak egy pszichopata, akinek nincs lelkiismerete, nincs benne bűntudat és sajnálat. Az ilyen ember, ha ehhez még esze is van, nagyon veszélyes lehet....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!