Sanyarú az árulók sorsa!

2022. július 26. 17:38

Ha a fideszes, jobboldali közösség nem olvas újságot, nem néz tv-t, akkor minek köszönhető az újabb kétharmad? Zsombor!!!

2022. július 26. 17:38
null
Kontra
Facebook

„Sanyarú az árulók sorsa!

A főszerkesztő-pofához ezek után lenne egy kérdésünk. Ha a fideszes-jobboldali közösség nem olvas újságot, nem néz tv-t, nem fogyaszt semmilyen politikai médiatartalmat, akkor minek köszönhető az újabb kétharmad? Zsombor!!! Korábban azt hazudtátok, hogy a Fidesz-propaganda és a médiatúlsúly miatt nyer az Orbán.

Nem tudsz leállni a hazudozással, Zsombi!

Jó, elfogadjuk, hogy a Fidesz-KDNP szavazói tényleg nem olvasnak jobboldali médiát. Legyen. Akkor viszont vagy baloldalit olvasnak és amiatt szavaznak jobbra, vagy semmilyet nem olvasnak, és azért szavaznak a Fidesz-KDNP-re, mert úgy érzik, hogy jó irányba halad az ország. Nem? Nem, Zsombi? Ugye? Na, látod.”

Nyitókép: Kontra Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2022. július 27. 18:28
A "liberális-komcsi-elit" a saját IQ szintjükből indulnak ki amikor a kormánypárti szavazótábort próbálják lealacsonyítani!
21 gramm
2022. július 26. 19:36
Ennyi !!!!
Sulammit
2022. július 26. 19:30
Zsombor úgy próbálja magasra emelni magát, hogy a másikat kicsinyíti. Pedig ha nem kicsinyítené, akkor rájönne, hogy egy kicsit sem nem több, se nem magasabb a fideszes polgártársainál. A fideszesek szeretnek politizálni, okosakat mondani és írni, csak meg kell nézni a mandin az ellenzék dilettáns és tájékozatlan commentjeit. Csak a sértegetések.
FeketeFehér
2022. július 26. 19:09
A fidesz a választási sikereit a kiépített hatalmi struktúráinak, és a gyakorlatilag korlátlan pénzforrásainak köszönheti. Sok köze ennek nincs a magyar médiaviszonyokhoz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!