Hodász úrhoz – még egyszer

2022. szeptember 20. 08:58

És azt is eldöntheti mindenki, beletöröltem-e a lábam a papba.

2022. szeptember 20. 08:58
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Erdő Péter – saját kérésére –  felmentette Hodász András plébánost a papi szolgálat alól.

A hír kapcsán a szennymédia nem győzi hangsúlyozni, hogy én annak idején »beletöröltem a lábam« a papba, aki ezért hagyta abba a Papifrankó című youtube csatornája készítését. Ezt amúgy maga Hodász András nyilatkozta akkoriban, s már akkoriban sem értettem, mire gondolhatott a plébános úr.

És most, hogy Hodász atya nem atya többé, ismét felteszem ide azt a bizonyos cikkemet, ugyanis semmit sem vesztett aktualitásából, legfeljebb annyit, hogy azzal a Márki-Zay nevű szar gazemberrel nem kell többé foglalkozni. Viszont az akkor megfogalmazott kérdéseim mind-mind érvényesek.

S ha akkor Hodász atyának egyikre sem volt válasza, talán Hodász Andrásnak végre lesz.

És azt is eldöntheti mindenki, beletöröltem-e a lábam a papba.

Íme a februári cikk. Jó olvasást!”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
s9672
2022. szeptember 21. 11:05
Most volt csak szerencsém elolvasni Bayer eredeti cikkét. Valóban túlzás, hogy "beletörölte lábát" a papba. A pedofil professzornál viszont elveszettem a fonalat. Szörnyűnek szörnyű, de hol releváns? Hodász vagy Márki-Zay azt mondta hogy egyetért a professzorral? Nem hiszem. Esetleg az, hogy Márki nyugatbarát, vagy nem tetszett neki a gyermekvédelmi népszavazás, abból már egyenesen következik? Jó hír egyébként, hogy a professzort felfüggesztették már a pedofil dumái miatt, szóval úgy tűnik a romló Nyugatnak is sok volt már.
Varga 1
2022. szeptember 21. 10:53
Dühöngve és vádaskodva kéri számon az együttérzést, vagy annak hiányát - másokon. Biztos, hogy az ember minden őrültségéért Hodász atya felelős? Egyszer megkérdeztem a feleségemtől, ha nem rám haragszol, miért velem kiabálsz? Azt felelte azért, mert te vagy itt. Nos, örülök, hogy nem ismerem Bayer Zsoltot, és nem vagyok a közelében.
szürkeSzarvas
2022. szeptember 21. 08:33
Egyetértünk,Zsolti. Mint általában. Hodász a polgárpukkasztó zsidaink játékszerének állt-és ha olyan zseni volt,mint hirlik-képes kellett legyen "kivülről" is látni magát. És aki a korpákok közé keveredik-azt megeszik a disznókok..
Lujzi
2022. szeptember 21. 07:26
A véleményvezér tönkreteszi azt a keresztény közösséget, amely rengeteget dolgozott a fideszért.A pápa, vagy papok kigúnyolása ahogy az ellenzéki emberek iránti gyűlölködés nem méltó egy Jézussal kicsit is szimpatizáló politikai közösséghez.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!