Nagy dolgot csinál a pártunkban sok ember

2022. szeptember 07. 08:14

Együtt mennek, vigyáznak egymásra. Sokan vannak, egyre többen. Más alig van.

2022. szeptember 07. 08:14
null
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Sok mindent összehordtak rólunk. Rólam. Hallom. Értem. Velük nem lehet. Lejáratódtak. Hazudott. Bevallotta. Üvegplafon. Aztán van, amit nem mondtak el, nem írtak le. A velünk levő nők és férfiak abban hisznek, hogy jól szolgálják hazájukat. Életük nagy részét a helyes út keresése tölti ki. Együtt mennek, vigyáznak egymásra. Sokan vannak, egyre többen. Más alig van. Ezt a világot mi teremtettük.

Vannak szóemberek. Aztán vannak tettemberek. Mi tettemberek vagyunk. És most éppen azt tesszük, hogy reményt adunk millióknak, hogy otthon lesz a hazából. Remény után megoldást. A megoldás után valóságot. Nagy dolgot csinál mostanában sok ember a Demokratikus Koalíció  nevű pártban. Arra készülnek, hogy tisztességgel vezessék a hazát. Ez a dolguk. És meg fognak felelni neki. Erre készülnek.”

Kép forrása: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2022. szeptember 08. 13:36
Romlott Volt a "a kurva sok bor" ?
Házam Hazája
2022. szeptember 07. 23:24
Tetvemberek nagy dolgokat csinálnak :) Kezet azért mosnak utána?
Hill
2022. szeptember 07. 20:57
Például veresre veri a faszát két kézzel
fado
2022. szeptember 07. 20:18
Nagydolgoznak
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!