Hozd el nekünk a nemzeti konzultációt, mi eljuttatjuk a rászorulóknak

2022. szeptember 23. 16:21

Gyújtósnak még jó lesz!

2022. szeptember 23. 16:21
null
Momentum Mozgalom
Facebook

„A kormány újabb hazug és demagóg nemzeti konzultációt indít annak érdekében, hogy elfedje, mekkora szociális katasztrófába sodorták az országot.

Újabb feleslegesen elköltött milliárdok, miközben egyre több ember számára napi szintű probléma, hogy be tudja fűteni az otthonát. Ha már a kormány valós segítséget nem ad, a sok-sok papíranyag hasznosuljon a legjobban! Ezért a Momentum országszerte begyűjti majd a konzultációs íveket, amelyeket aztán eljuttatunk a rászorulóknak, hogy legalább legyen mivel begyújtani a rezsiválság idején.

Hozzuk ki a Fidesz propagandájából a maximumot és hasznosítsuk újra a teljesen felesleges és demagóg »nemzeti« konzultációt! Ha a Fidesz nemzeti konzultációt csinál, akkor mi az utcán mutatjuk meg, hogy mire is lenne valóban szükségük az embereknek! GYÚJTÓSNAK MÉG JÓ LESZ!”

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jooee
2022. szeptember 25. 22:54
Ja, hát a Momentum egyébkén is seggfejek gyülekezete, akik mögött mára annyi támogatottság sincs, hogy elérjék a parlamenti küszöböt.
Jooee
2022. szeptember 25. 22:51
Ez egy hazaáruló tróger zsidó!! Megkockáztatom, hogy annyira béna egy baromarcú, hogy begyújtani sem tudna vele.
kovászos cipó
2022. szeptember 25. 19:00
Szarháziak.
Karbantartó9
2022. szeptember 24. 17:47
Ez demokratikus véleménynyílvánítás elárulása, a szavazati jogom csorbítása! Remélem a. Hatóság tenni fogja a dolgát!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!