Igazából az abortusszal sincs bajom, főleg, amikor túl jól sikerül egy-egy buli

2022. szeptember 17. 12:51

De most nyomatni kell ezt az életpárti cuccot, vagy mi a faszomat.

2022. szeptember 17. 12:51
null
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Gyerekem nincs, valszeg sose lesz. Alapvetően utálom is a bőgő kölyköket. Dolgozni sose dolgoztam, a melót lenézem, ahogy a prolit is, csak muszáj nekik most udvarolni. Pénzem bőven van, mert vagy a szüleim tartanak el, vagy a párt, vagy mindkettő.

Annál már csak a kultúrát jobban.

A haverokkal bebaszni, bulizni, az már jobban megy. Igazából az abortusszal sincs bajom, főleg, amikor túl jól sikerül egy-egy buli, de most nyomatni kell ezt az életpárti cuccot, vagy mi a faszomat. Nem, nem pénzért. Hanem mert imádom, amikor taposni lehet valakiken, azok meg sivalkodnak. Az ajvékolásuk muzsika a füleimnek.

Bassza meg, ha már olyan korban élek, amikor egy kurva meszesgödörbe se lőhetek senkit, de még egy árva vallatópince sincs, legalább ennyi örömem legyen. Persze olyan ez, mint kiverni rendes dugás helyett. Most ezt sajnáljátok tőlem?”

 

Kapcsolódó:

„Addig tart a civilizációnk, amíg vannak könyveink” – Farkas Attila Márton a Mandinernek
Baloldalinak vallja magát, de néha szeret jobboldalit játszani – a Kafka-novellákon hangosan röhög, közel áll hozzá az ateista Camus, a kármelita misztikus Keresztes Szent János, Eckhart mester és Besenyő Pista bácsi. Ja, és nemrég megírta eddigi élete fő művét. Nagyinterjúnk! Bővebben...

Baloldalinak vallja magát, de néha szeret jobboldalit játszani – a Kafka-novellákon hangosan röhög, közel áll hozzá az ateista Camus, a kármelita misztikus Keresztes Szent János, Eckhart mester és Besenyő Pista bácsi. Ja, és nemrég megírta eddigi élete fő művét. Nagyinterjúnk! 

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaffogó hebrencs
2022. szeptember 18. 23:26
TÖRÖLVE
Mireisz Csilla
2022. szeptember 18. 16:10
Ki ez a hülye? Egyáltalán akad valaki, aki ezt a vén majmot megpiszkálná? Egyébként pedig nem tartozik a veszélyeztető férfiak közé. Valószínűleg úgysem áll már fel neki.
józan paraszti ész
2022. szeptember 17. 23:05
Szeretem az iróniát, de most nem értem. Túl sok, túl jó. A humor könnyed műfaj, arra ne kelljen koncentrálni, és gondolkodni rajta.
BAJA
2022. szeptember 17. 22:29
Szerintem egy görbe tükröt tart az ellenzéki csürhe elé.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!