Hont nagy igazsága

2023. január 24. 13:16

Valóban – mondjuk együtt Honttal, mert toleránsékról van szó.

2023. január 24. 13:16
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„HONT NAGY IGAZSÁGA

Valóban – mondhatnánk Latinovitscsal, amennyiben csupán egy velőscsontról lenne szó.

Valóban – mondjuk együtt Honttal, mert toleránsékról van szó.”

Megtaláltam toleránsék legkifejezőbb profilképét

„Ettől nem foszthatom meg a szélesebb nyilvánosságot. Egy bizonyos Müller Ritánál, aki mellesleg az Öt c. televíziós műsor betiltását követeli, megtaláltam toleránsék legkifejezőbb profilképét. Még jelmondatnak a "tégy a gyűlölet ellen, vagy különben fulladj meg, te rohadék" hiányzik."

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csakcsöndben
2023. január 24. 19:12
Toleránsék, vagyis a haladár gyűlölködők szerint (pl. "Jotunder", vagyis Elek a Vincencblogról) ha egy szélsőséges muszlim elkövet egy merényletet, annak az iszlám tanokhoz és hívekhez a világon semmi köze. Ha ellenben vmi elmebajos szélsőjobbos elkövet egy merényletet, azért minden jobboldali személyesen felelős, Renaud Camustől ("grand replacement") a fideszes újságírókig bezárólag. Teljesen beteg, torz logika ez. Hozzáteszem Bayer elvtárs éppúgy lábbal tiporja a neki állítólag kedves értékeket (kereszténység), mint haladárék a liberalizmust.
dakotasámán
2023. január 24. 15:25
"Valóban – mondjuk együtt Honttal, mert toleránsékról van szó." együtt mondjátok zsoca, mindig is együtt mondtátok. csak hont ügynök álruhás fidesz ügynökként, te pedig segglakó propagandistaként.
kunfia
2023. január 24. 14:42
Hont már rég nem NER-független,így szava annyit ér, mint Magyarország legkorruptabb és leghazugabb emberéé,orbán viktoré.
szintetikus
2023. január 24. 13:58
Mondjuk együtt Bayerral, újságíró vagy és nem bértrollnok. :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!