Kit érdekel, hogy a vén, sátánista gazember seggevége szerint mi vagyunk a legkorruptabbak?

2023. január 31. 17:48

Tessék egy pillantást vetni Brüsszelre éppen most, és hol van még annak a vége?

2023. január 31. 17:48
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog

„Igen, pontosan erről van szó. Kit érdekel, hogy a vén, sátánista gazember seggevége TI szerint mi vagyunk a legkorruptabbak? Semmivel sem vagyunk korruptabbak, mint bárki más, sőt... Tessék egy pillantást vetni Brüsszelre éppen most, és hol van még annak a vége? Vagy Amerikára, ahol a korrupciót lobbizásnak és kampánytámogatásnak hívják – jé, hát idehaza az ellenzék (fizetett ellenség) is ugyanebben utazik.

Ameddig a Transparency International nevű korrupt, aljas, politikai megrendelésre dolgozó szarháziaknál mi vagyunk a legkorruptabbak, addig valamit nagyon jól csinálunk. Majd akkor kapjuk fel a fejünket, ha náluk mi leszünk a legjobbak és a nem korruptak. Mert akkor már biztos, hogy eladtuk a lelkünket és a hazánkat...”

Nyitókép: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
RoFe
2023. február 01. 15:23
"Ameddig a Transparency International nevű korrupt, aljas, politikai megrendelésre dolgozó szarháziaknál mi vagyunk a legkorruptabbak, addig valamit nagyon jól csinálunk." "A Transparency International jelentésében azt olvastam, hogy Magyarország minden évben elveszít kettőszáz milliárd forintot a közbeszerzések körül uralkodó korrupció miatt. A nyugdíjasok zsebében való kotorászás, a közalkalmazottak fizetésének befagyasztása helyett tehát először azokat a döntéseket kellene meghozni, amelyekkel a korrupciót vissza lehet szorítani." Mondta OV 2008-ban, amikor ezek szerint nem volt szarházi a TI. Közben biztos megromlottak.
dakotasámán
2023. február 01. 13:58
"Ameddig a Transparency International nevű korrupt, aljas, politikai megrendelésre dolgozó szarháziaknál mi vagyunk a legkorruptabbak, addig valamit nagyon jól csinálunk." zsóti, fején találtad a szöget. a korrupciót kurva jól csináljátok. és persze a zorbán recept szerint Magyarország előre megy, nem hátra. a legkorruptabb uniós címig meg sem állt. így kell ezt csinálni, na!
kishal
2023. február 01. 11:10
Bayer, te kampós orrú álgermán, fejezd már be a mocskos beszédet! Enélkül nem megy?!
Lajoss
2023. február 01. 07:49
Naná,Zsozsó,te is ebből a korrupcióból élsz..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!