Ritka aljas és felelőtlen dolog előrántani a halálbüntetést egy tragédia pillanatában

2023. január 14. 18:59

Azzal mindenki tisztában van, aki ezt szeretné, hogy ezzel az EU-ból való kilépést is támogatja?

2023. január 14. 18:59
null
Hont András
Hont András
Facebook

„Most azontúl, hogy egy tragédia pillanatában ritka aljas és felelőtlen dolog előrántani az amúgy semmit meg nem oldó halálbüntetést (az volt a Fidesz részéről is 2015-ben, amikor egy 20 éves lány megkéselésekor dobta be ugyanezt), ugye azzal mindenki tisztában van, aki ezt szeretné, hogy ezzel az EU-ból való kilépést is támogatja?”

***

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 163 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
thestatham20
2023. január 16. 15:53
Lépjünk akkor ki... tömve vannak a börtönök, az adóból vannak eltartva. Ha nem lennének, akkor nem is kéne ennyi pénz a fenntartásukhoz. Nyilvánvaló, hogy azért van ennyi bűnöző mert nincs elrettentő erő..
csjanos
2023. január 16. 10:49
VISSZA A HALÁLBÜNTETÉST...hogy ki kell lépnünk az euból??...az nem e miatt lesz...de minél előbb...unom a sok libsi dumát
Vakfolt
2023. január 15. 21:12
"Jakab Péter társadalmi vitát indítana a halálbüntetésről" Annyira rossz, mikor szövegkörnyezetből kiragadott mondatokat próbálnak felhasználni. Valójában így kellett volna írni: "Jakab Péter társadalmi vitát indítana a saját halálbüntetéséről"
Dr. Pálinkás Helga
2023. január 15. 17:18
Én elsősorban az EU-ból való kilépést támogatom, egészen eddig nem támogattam, de most már úgy látom, hogy ennek az ámokfutásnak sosem lesz vége. A halálbüntetés? Őszinte leszek: nálam a szemet szemért fogat fogért dívik. Szóval, igen, támogatom! Persze ezt katolikus egyházzal nem lehetne leboxolni. Hogy mit szólna az EU? Ki nem sza rja le???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!