Soha többé!

2023. február 25. 19:18

Én nem akarok ilyen világban élni és remélem, hogy ti sem!

2023. február 25. 19:18
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„A »Nyugat« ugyanolyan pökhendin tekint ránk közép-európaiakra, mint egykor a gyarmataira: mi mindent vegyünk át tőlük kritika nélkül, míg ők egyáltalán nem kíváncsiak a mi történelmi tapasztalatainkra!

Így fordulhat elő, hogy a hitvilágának középpontjába állított identitás kérdésnek és az egyenlősítésnek rendel alá megint mindent: jogot, oktatást, gyógyítást, családot, tudományt, biológiát, filmipart és a művészeteket; és miközben a hazaszeretetet károsnak és elavultnak bélyegzi, egyúttal újraírja a nyugati nemzetek történelmét, sőt beteges fetisei (sokszínűség, tolerancia, teljes egyenlőség) nevében egyenesen meghamisítja azokat.

És amikor minderre figyelmeztetjük, ugyanolyan boszorkányüldözésbe kezd mint a kommunizmus idején tette a másként gondolkodókkal szemben!

Én nem akarok ilyen világban élni és remélem, hogy ti sem!

Ezért sem engedhetjük vissza a hatalomba a dollárral kitömött hazai lerakatukat a hatalomba! Soha többé!”

Nyitókép: Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugdijas45
2023. február 26. 13:22
...bocs:-zsoltkom-
Doromb13
2023. február 26. 11:24
Na,így lehet kiforgatni mindent,és a valóság helyett annak ellenkezőjéről írni !!! (a mi kormányunk mindenben hibátlan?)
..--..
2023. február 26. 11:12
-zsoltkom- Kompakt... gejl... Orbán-seggcsókos propaganda "cikk", igazi Nemzeti Fidesz Biznisz szólam. Kötter irodalmi besorolása kurzuslovag, a fényes szelek költője... azt is szarul csinálja.
kabajeva
2023. február 26. 09:07
Ki ez a pökhendi szutyok?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!