Mi nyugatos Magyarországot akarunk

2023. március 22. 11:40

Azt építjük, amit Orbán minden nap rombol: a hitet a nagyvilágban is, hogy Magyarország majd visszatér a tisztesség, a partnerség, a felelősség útjára.

2023. március 22. 11:40
null
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Őfelsége III. Károly brit király árnyékkormányával találkozik ma Dobrev Klára és árnyékkormányának több tagja.

Azt építjük, amit Orbán minden nap rombol: a hitet a nagyvilágban is, hogy Magyarország majd visszatér a tisztesség, a partnerség, a felelősség útjára.

Mi nyugatos Magyarországot akarunk. Barátokat, szövetségeseket, nyugalmat, gyarapodást. Dobrev Klára elfogadott partnerként megy ma Londonba.

Talán most majd többen értik: az árnyékkormány nem kommunikáció, nem a Demokratikus Koalició pártügye, hanem remény, hogy helyreállítjuk a haza tisztességét itthon és külföldön.

Jöjjenek velünk ezen az úton!”

Nyitókép: Isza Ferenc/AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 171 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cinkegolyó
2023. március 27. 15:39
A bolgár származású Klara Dobreva nyugatos országot akar. Mi lenne, ha legalább félúton maradna és magyaros Magyarországot akarna.
Zoltan70
2023. március 27. 15:32
No, de Fletó, hát még 34 éve is keletes Magyarországot akartatok, akkor most mi történt? Mindegy is, egyet nem akartatok ti sosem: magyaros Magyarországot!
Palatin
2023. március 23. 22:51
Észrevettétek? Dobrevnek olyan kígyó-feje van. Fecónál valószínüleg azért kígyóznak a kígyók, mert olyankor Klárikájára gondol. Esténként így fohászkodnak egymás nyakába borulva, az üres pálinkás üvegek között: Mi nyugatos Magyarországot akarunk, Ezért ott minden tököt megvakarunk, Riszáljuk Verhofstadtnak buján farunk, Ha így folytatjuk lesz egy szép nyarunk. Magyarok érdekeire nagy ívban szarunk, Tudjuk, voksaikban soha nem bízhatunk, Brüsszelben ezért sündörgünk, kavarunk, Remélve, lesz majd ott, kire rácuppanunk.
njohn
2023. március 23. 19:18
Feri delirál. Már megint. Ez valami napi gyónása lehet, hiszen hetente bérmálkozik...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!