Ha, (ismétlem, ha) ez igaz, akkor Oroszország szinte semmi tartalékkal sem rendelkezik

2023. április 09. 16:18

Azaz, ha az ukránok sikert érnek el a tavasszal, csak mozgósítani tudnak, Szibériából vagy Kalinyingrádból átvezényelni alig.

2023. április 09. 16:18
null
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

„Ezen van a már említett szerintem egyértelmű hamisítás – az orosz veszteségekről. Ez még akkor is kizárt, ha a Wagnert és a két szeparatista »haderőt« kivesszük a képből (de miért tennénk?).

Biztosan sokkal több orosz halott van 17 ezernél, még ha túlzó is esetleg az Oryx által közölt eszközveszteség.

A többi egyébként nem fest túl jó képet az orosz haderő állapotáról:, ha igaz, az 544 rendelkezésre álló zászlóaljból 97%-ot koncentráltak Ukrajnára és annak 90%-a Ukrajnán belül is van. 364 harcképes, 110 nem.

Ha, (ismétlem, ha) ez igaz, akkor Oroszország szinte semmi tartalékkal sem rendelkezik, azaz ha az ukránok sikert érnek el a tavasszal, csak mozgósítani tudnak, Szibériából vagy Kalinyingrádból átvezényelni alig. Vagy a már említett eszkaláció. Mindenkinek jó böngészést, érdekes anyagok ezek.”

***

Nyitókép: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tiberius1
2023. április 10. 21:13
Demko ur forditva ül a moziban.
OneiroNauta
2023. április 10. 18:12
Nézzünk rá a térképre és gondolkodjunk el a nyersanyagok térképén... Aztán tele pofával röhögjük ki Demkót és együnk újabb adagot a húsvéti ünnepi menüből.
B_kanya
2023. április 10. 16:44
"HA igaz" és "HA az ukránok sikert érnek el" és "HA nagyanyámnak áramszedője lett volna"....
Tót Ottó
2023. április 10. 12:51
Leszálltak az UFO k a Hortobágyon.Ismétlem ha ez igaz,az nagy dolog ám.Még bármi is lehet de lehet ,hogy nem. Ezeröccá lesz főnök...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!