Mire az én kisfiam „tüntetőképes” korba ér, azaz körülbelül 15 év múlva, már egy másik Magyarországon fogunk élni

2023. május 18. 20:58

Tőlünk függ, hogy milyen lesz az az ország.

2023. május 18. 20:58
null
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„Nemrég a TV-ben megkérdezték tőlem, hogy engedném-e szülőként a gyermekemet tüntetni a legutóbbi rendőri túlkapások után.

Igen. Határozott igen a válaszom. Illetve nem is látom magamat, amint megtiltom neki, hogy kiálljon magáért, a tanáraiért, az országért. Persze, hogy engedném. Pláne, hogy én is vele mennék.

Mire az én kisfiam »tüntetőképes« korba ér, azaz körülbelül 15 év múlva, már egy másik Magyarországon fogunk élni. Tőlünk függ, hogy milyen lesz az az ország. Olyan-e, mint amit a kordonbontó fiatalok szeretnének, vagy inkább olyasmi, amit a kordonok mögé bújt akarnok erőltet ránk.

Előbbiek győzelme csak akkor lehetséges, ha minden alkalommal egyre többen és egyre hangosabbak vagyunk. Igen, ha olyan idős lenne a fiam, akkor velem együtt tüntetne, mivel úgy neveljük, hogy mindig álljon ki az igazságért. Akkor leszek rá a legbüszkébb, ha vissza se lehet majd tartani. Az apja is az utcán kezdte a politizálást.”

Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jooee
2023. május 21. 14:15
Addigra az ilyen hazaáruló bandák, mint a Momentum, Dk, Párbeszéd, LMP, mind el fognak tűnni.
Yossarian
2023. május 19. 23:45
Ha így haladunk 15 év múlva a fia hadköteles korú lesz és nem tüntetni fog, hanem harcolni az Eukolhoz fényességes jövőjéért.
zoles
2023. május 19. 22:45
Addigra fegyőr, Ti már nem Magyarországon foktok élni!
rendesember
2023. május 19. 21:48
Milyen lesz a jövő 15 év múlva? Szinte biztos, hogy kevesebb momentum lesz benne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!