„Én vagyok a top ember”

2010. szeptember 23. 16:02

Dopeman, a józsefvárosi rapper hosszasan fegyelmezi a lemezét torrentre feltöltő, és őt így súlyosan megkárosító kölyköket. Ne lopj!

2010. szeptember 23. 16:02

 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catsy
2010. szeptember 24. 19:54
Igen, egy kissé fura a beszélgetés. Igaz ők mentek lopni, a csokiék meg csak ülve csinálták. Erre mondják egyik 19, másik egy híján 20, de nem tudom valószínűleg mindenkinek igaza van a saját szemszögéből. Én biztos nem rontom a bevételt, mert ez a zene nem nagyon "tetszik" úgyhogy tuti nem torrentézek de tuti nem is veszem meg. Szánalmasan humoros vagy humorosan szánalmas. Visszaolvasva amiket írtam kb. annyi értelme vol,t mint ennek a videónak...nem sok.
Ultima Ratio
2010. szeptember 23. 19:12
Javaslom mindenkinek, hogy keressen rá a videóban emlegetett Tirpa nevű rapper számaira, és figyeljen a dalszövegre. És Dopeman szerint ennek van kultúrája. Ha engem talált volna meg így neten megkérdeztem volna, hogy mennyiért vállal egy fellépést ez a cigány, és, hogy mennyi van a bankszámláján. Analfabéta felkapaszkodott senkiházi, csodálom, hogy az msn-t tudja használni. Bár a hangot kikapcsolni nem tudja. "Szóval az egy közös acc?" Hülye fasz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!