Heller Ágnes videóüzenete

2011. április 15. 14:58

Heller Ágnes tiltakozik az új alkotmány preambuluma ellen. A filozófus szerint a nemzet egy része nem tudja sajátjaként kezelni azt bizonyos kitételek miatt.

2011. április 15. 14:58

 

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Shamrock
2011. április 17. 09:44
Akkor lenne az igazi pofaraeses, ha tenyleg elhuzna Izraelbe es radobbenne, hogy senki sem ertekeli a ven trottyot. Mehetne egy kibucba budit pucolni, mert tobbre ugysem erdemes.
Negue
2011. április 16. 22:55
Kedves Heller Ágnes! Egy maroknyi eszmetársán kívül már senkit nem érdekel, hogy ön mit beszél! Ön a tudását is felülírta, miután letette a voksát egy teljesen hiteltelen csoportosulás mellé! Ezért elveszített ön is mindent! Vége. Befejeződött. Ha tudomásul veszi, ha nem!!!
kippa
2011. április 16. 20:43
Érdmes azért a vitatott szöveg ismerni: http://www.parlament.hu/irom39/02627/02627.pdf
wartog
2011. április 16. 18:34
furcsa azt végiggondolni, hogy a zsidó kijelentés sértő-e, vagy valakik identitászavarban szenvednek. Ha azt mondjuk a Heti hetes szereplőire, hogy zsidók akkor az mi?Ha a cigányra azt mondom a CÖK tagja akkor az sértő-e vagy így csak romának mondhatom-e?Tehát tudjuk, hogy a zsidók, bocsi Izraeli származásúak de nem Izraeliták és nem zsidók azaz nemmongyukki!-k, s pedig azért mert akkor antisémik vagyunk. Deők akik nem fogadnak be soha és senki ember-goj-állat fiát, liberalizmusról demokráciáról, egyenlőségről hablatyolnak. Imént újra olvastam a "Femina.hu-n a titkos nemmongyukki társaságról, hogy ki kell irtaniuk az emberiség 2/3-át. Jó tudtuk eddig is, már aki olvasottabb, de hogy a nyílt média is feszegeti és, hogy egy rassz-faj-csoport 4-5 éven belül átveszi a világ kormányzását, hát ez azért nyílt színvallás. Most csak azt nem tudom én mi leszek? Túlélő vagy büdös hulla? Csak megcsinálják amit a Mózesuk hirdetett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!