Biszku ügyvédje Kádárra kenné

2013. október 21. 15:36

Biszku ellen vádat emeltek, de nem belügyminiszteri tevékenysége, hanem az'56-os sortüzek miatt. Ügyvédje szerint azonban a karhatalom felállításával Kádár bízta meg.

2013. október 21. 15:36

Gellért Ádám az ATV műsorában hangsúlyozta: a Biszku belügyminiszteri működésével összefüggésben elkövetett bűncselekmények tekintetében még folyik a nyomozás, így nem kizárt egy újabb vádemelés a jövőben. Szerinte erről az oldalról könnyebben megfogható az ügy, hiszen a Politikai Bizottságban Biszku volt a megtorlással kapcsolatos ügyek előadója.

Összesen 148 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szalámis hegedű
2013. október 22. 08:20
A fideszesek szülei mikor következnek?
egysegelem
2013. október 21. 19:48
Most sajnos elszolit a kotelesseg, ti azert csak gyulolkodjetek tovabbra is a gepetek elott, a vilagon semmin nem valtoztat...
Thomas Müller
2013. október 21. 17:38
Biszku-féle judeobolsevikoknak nem jár tárgyalás. És azok is retteghetnek, akik az elmúlt 23 évben futni hagyták ezeket a férgeket.
Thomas Müller
2013. október 21. 17:36
Ez abszurd. Egyébként Nürnbergben sem volt jogszerű a per, visszamenőleges ítélkezés volt és teljesen szubjektív, a kivégzettek egy része ártatlan volt (ugyanakkor sok bűnöst meg nem ítéltek el). De 1990-ben is ezt kellett volna csinálni, még a tárgyalás is felesleges lett volna, az egész Kádár-kormányt fel kellett volna akasztani tárgyalás nélkül. Minősített hazaárulás, tömeggyilkosságban való közreműködés...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!