Leteperték az Orbán beszéde alatt sípoló erdélyi fiatalt

2017. július 22. 18:25

Ki akarta fütyülni Orbán Viktor előadását egy fiatal nő Tusnádfürdőn. A hajánál fogva földre rántották és kivezették.

2017. július 22. 18:25

A hvg.hu videóján látszik, hogyan fogadta a környezete a tiltakozó nő akcióját. A körülötte állók leteperték, többen is a hajánál fogva rángatták, majd a kezét hátracsavarva vezették ki a tömegből azt a fiatal erdélyi nőt, aki sípolással akarta megzavarni a magyar miniszterelnök előadását.

Összesen 470 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2017. július 24. 15:02
Bayer tökéletesen leírta a cigány Orbánt és kutyáit: " A tények pedig ezek: a cigányság jelentős része nem alkalmas az együttélésre. Nem alkalmas arra, hogy emberek között éljen. A cigányság ezen része állat, és állatként viselkedik. Akkor és azzal akar üzekedni, akit és ahol meglát. Ha ellenállásba ütközik, gyilkol. Ott és akkor ürít, ahol és amikor rájön. Ha valamiért ebben akadályoztatva érzi magát, gyilkol. Az kell neki, amit meglát. Ha nem kapja meg azonnal, elveszi és gyilkol. A cigányok ezen része bármiféle emberinek nevezhető kommunikációra képtelen. Leginkább tagolatlan hangok törnek elő állati koponyájából, és az egyetlen, amit ért ebből a nyomorult világból, az az erőszak."
catalina9
2017. július 24. 14:02
most a látványlibsik, beleértve a Jobbikot is, a "neveletlen lányból" "gyöngyhajú lányt" akarnak fabrikálni pontosan úgy, mint ahogy a Charlie Hebdo tróger firkászaiból mártírt próbáltak faragni.
Mindjárt
2017. július 24. 12:19
Nincs mentség az ilyen állatias viselkedésre. Undorító ahogy ezt a lányt bántalmazták de a fidesz birkák annyira elcigányosodtak, hogy képtelenek állati ösztöneiken felülkerekedni.
Korn
2017. július 24. 08:36
"A körülötte állók leteperték, többen is a hajánál fogva rángatták, majd a kezét hátracsavarva vezették ki a tömegből azt a fiatal erdélyi nőt" Ebből a mondatból kb a nő az igaz, de az sem biztos. Kicsit emlékeztet arra amikor valami balfék még 2010-11 környékén öngáncsolta magát a kamerák előtt:D Egyébként szegényt sajnálom, látszik rajta, hogy nem százas.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!