Bese Gergő atya a Reakcióban: Magyar Péter kiesett a jólétből, majd elfogadta a harminc ezüstpénzt

2024. március 29. 17:00

Túlzás-e Júdást emlegetni Varga Judit ex-férje kapcsán? Mi a húsvét valódi üzenete? Miben akadályozza az embert a modern világ? Ezekről is szó esett a Mandiner Reakció legújabb adásában!

2024. március 29. 17:00
null

*

Az elmúlt hetekben alaposan felkavarta a közvéleményt Magyar Péter mozgolódása, majd egykor felesége, Varga Judit megrázó interjúja volt férje erőszakos viselkedéséről. Az idén lemondott, s a közéletből távozó igazságügyi miniszter részletesen beszámolt arról,

Magyar Péter hogyan alázta meg napról napra, hogyan fogadkozott, megváltozik, s milyen agresszív cselekményeket volt kénytelen elszenvedni Varga Judit.

Magyar pár napra rá, ma Facebook-posztban reagált, nem tagadva ex-felesége állításait, ám jelezte, őt viszont megütötte volt neje.

Ezt is ajánljuk a témában

A Mandiner Reakció e heti adásában a húsvéti ünnep és napjaink társadalmának értékválsága mellett ez a téma is szóba került, a teljes beszélgetés itt megtekinthető Bese Gergő atyával, Szilvay Gergellyel és Kacsoh Dániellel:

 

Összesen 158 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:16
🍓 ️ ­­­A­­­ ­d­ö­g­ö­­­s­ ­­­l­­á­­n­­y­­o­­­k­­ ­­v­­­á­r­­­n­­a­­­k­ ­­r­á­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­.­­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
polárüveg
2024. március 30. 16:30
Az Ige, mint a Világ Világossága testté lett, és Jézusként közénk született. Amikor ellenségei megölték, utána sírban nyugodott. De a testbe rögzült fény feltámadva újra fénnyé lett, és egy új, romlatlan testet öltött. Ez az eseménysorozat maradandóan emlékezteti az Isten képmására teremtett embert a jövőjéhez vezető útra. Jézus örömhíre: az ember Isten képmásaként képes Jézus útján istengyermekként átlényegülni! Jézus: "Én átadtam nékik a dicsőséget, melyet nékem adtál...én bennük, Te (Atyám) bennem, hogy tökéletesen Egy legyünk." (Jn 17.22-23.) "Ha bennem maradtok, és a beszédeim bennetek tartásával maradtok, kérjetek, ami kell nektek, és meglesz az." Ez a jutalom az embereknek.
amentet
2024. március 30. 15:06
Övcsattal ütötte, rendszeresen verte Varga Juditot a zsaroló Magyar Péter óóóó bár úgy lett volna legalább most nem kéne hazudoznia a ribancnak -
amentet
2024. március 30. 15:04
Na erröl a szarházi papról le kéne tépni a csuhát és fél országon át kergetni, „Aki bűntelen közületek, az dobja rá az első követ!” (János 8,7) amikor a bicskei pedosegitönek kegyelmet adtak hol a kurva anyjába volt a szarházija?????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!