MDF+SZDSZ= Demokratikus Centrum

2010. január 13. 11:52

Bokros vezetheti a választási szövetség listáját, cserébe ősszel a liberálisok nevezik meg a budapesti listavezetőt.

2010. január 13. 11:52
Nyilvános lehet az SZDSZ és az MDF egyezsége a választási együttműködésről, az új SZDSZ-MDF paktum értelmében Bokros Lajos vezetheti a Demokratikus Centrum választási szövetség listáját. Cserébe viszont az önkormányzati választásokon a liberális párt nevezi meg Budapest listavezetőjét.

Az ATV szerint a két párt az ajánlószelvények közös gyűjtéséről is egyeztetett, az MDF pedig vállalta, hogy a kopogtatócédulák jelentős részét összegyűjti. Egyes MDF-s és sajtóhírek szerint az MDF kopogtatócéduláit a Hit Gyülekezete aktivistái gyűjtik össze, ám az ATV Hit Gyülekezetéhez közel álló forrása kijelentette:  nincs MDF-Hit Gyülekezete egyezség.

Demokratikus Centrum lesz az MDF-ből és az SZDSZ-ből (atv.hu)

Castingon talált magának új szövetségest az MDF (Narancsos Rémuralom)

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gentry
2010. január 14. 18:11
Szerintem az a kérdés, hogy Fideszt és Mszp egyformán utáló emberek szavazatait az LMP vagy az MDF szerzi meg.
gutman
2010. január 13. 17:42
Sajnos mindig akad 5% hülye aki majd beszavazza ezeket a trógereket...ez van.
Öreg
2010. január 13. 15:55
Hogyan fogja Ibolya magyarázni, hogy Ők az Antali örökség. Gondolom, az Antal sirhelyen Bokros és Fodor fog koszoruzni. és a két összeálló fél egyikét a "normalitás", a másikat a "korupció" szele lengi körül. Az egyszerü szavazó meg dönt, hogy rájuk szavaz,...minek is az alapján? Ez bizony mentőcsónak, amire két hajóból kapaszkodnak és azt hiszik, hogy a korábban mögöttük lévők /vajh most hol vannak/ ide is követik őket.
RepiP
2010. január 13. 15:19
Demokratikus Centrum? Nebassz... na kíváncsi vagyok, hogy lesz-e öt százaléknyi szavazó, aki beszopja ezt az orbitális nagy kamut.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!