Ismét előzetesben Hunvald és Gál

2011. június 17. 13:57

„Nonszensz, hogy elszöknék vagy elrejtőznék, hiszen itt várt kint a feleségem és négy gyermekem. Nem megyek sehova, bebizonyítom, hogy ártatlan vagyok” - fogalmazott Hunvald György.

2011. június 17. 13:57

Hunvald Györgyöt és Gál Györgyöt is visszahelyezték előzetes letartóztatásba - közölte a Népszavával a volt erzsébetvárosi polgármester. „Ez Magyarország” - kommentálta a Fővárosi Ítélőtábla döntését Hunvald György, aki szerint a döntés azért érthetetlen, mert házi őrizetének ideje alatt mindenben együttműködött a hatóságokkal. „Nonszensz, hogy elszöknék vagy elrejtőznék, hiszen itt várt kint a feleségem és négy gyermekem. Nem megyek sehova, bebizonyítom, hogy ártatlan vagyok” - fogalmazott Hunvald.

A Központi Nyomozó Főügyészség (KNyF) még május végén nyújtotta be a fellebbezést az erzsébetvárosi ingatlanügy két vádlottja az előzetes letartóztatását megszüntető végzése ellen. A nyári ítélkezési szünet után felgyorsul a Fővárosi Bíróságon az erzsébetvárosi ingatlanügy. Ősztől az eddigi heti kettő helyett három tárgyalási napot tartanak, így a tanácsvezető bíró szerint akár már szeptemberben végezhetnek a vádlottak meghallgatásával.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NoCsak
2011. június 18. 16:25
A bíróságok még nem nőttek fel, hogy mint a kisiskolásoknak nyári szünet van? Normális emberek kiveszik a 2 hét szabijukat, ha tudják és hajtanak tovább! Nincs elég ügy? Ugyanakkor meg az ügyek félévekkel sőt évekkel tolódnak! Ezért fizetik őket az adófizetők? A nyári ítélkezési szünet után felgyorsul..................ősztől az eddigi heti kettő helyett három tárgyalási napot tartanak. Náluk nem 5 napból áll a munkahét?
smoller
2011. június 18. 10:01
NÓSZESZ
Gombóc XVI. Artúr
2011. június 17. 23:35
Gyuri! Nonszensz, hogy te még nem ülsz a börtönben!!
gudmen
2011. június 17. 23:18
Vincze Piroskát meg a szomszéd cellába.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!