Újabb feljentések Hunvald ellen

2011. szeptember 23. 09:06

655 négyzetméternyi épületről „feledkezett el” az értékbecslő a VII. kerület Almássy tér 6. szám alatti szabadidőközpont eladásakor. Hunvald György volt polgármester ellen további kétmilliárd forintos károkozás miatt indult eljárás.

2011. szeptember 23. 09:06

Újabb ingatlaneladások ügyében tett feljelentést a VII. kerületi önkormányzat Hunvald György volt polgármester ellen - írja pénteken a Magyar Hírlap.

Az Almássy tér 6. szám alatti szabadidőközpont eladása miatt már korábban is a hatósághoz fordultak, ám új tényekre derült fény. A Magyar Hírlap szerint 655 négyzetméter kimaradt a szakvéleményéből, az épület értékbecslője ugyanis „elfeledkezett” például az uszodáról, a színpadról és a gépészeti helyiségről.

A Hársfa utca 43. ügyében a BRFK nemrég kezdte meg a nyomozást. A harmadik feljelentés a Dob utca 19–21. szám alatti bérházak ügyét érinti – értesült a lap. A kerület új vezetése szerint összesen csaknem kétmilliárd forint kár érhette az önkormányzatot.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Oldgóbé
2011. szeptember 23. 12:58
Jó maffiózó feje van ennek a fasznak.
RobertPlant
2011. szeptember 23. 12:54
Én még emlékszem arra a tüntetésre ahol vagy 50 nyolcvan éves nénike kiabált, hogy nem engedik bántani ezt a szent embert. Ezt levetíthetnék megint a TV-ben, rendkívül jól mulatnánk rajta.
drieno
2011. szeptember 23. 12:35
arról biztos nem a gyuri tehet, hogy egy kisebb háznyi alapterületet nem vett észre az értékbecslő kár, hogy az értékesítési anyagban a teljes méretet adták el, így nem hivatkozhat arra, hogy nem tudta pontosan, mit ad el de hát a legtisztább emberek is hibázhatnak néha...
kardosdoktor
2011. szeptember 23. 11:11
Ne merjétek bántani ezt a talpig becsületes, közösségi szemléletű, szerényen öltözködő, XXI. századi pannon pumát. Kihalófélben lévő állatról lévén szó feljelentelek benneteket minden nemzetközi fórumon. WWF, SPPP (Save the pannon pumas in pyjamas)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!