Vona: Aki a Jobbik ellehetetlenítésére tör, az a nemzet ellen tör

2012. május 14. 09:37

A jobbik elnöke a köztévé reggeli műsorában azt mondta: Magyarország uniós tagsága arról szól, hogy olcsó munkaerőnek használják a magyarokat, kiszivattyúzzák az országban megszerzett nyereséget és jó szemétlerakó, valamint piac vagyunk. Vona Gábor beszélt arról is, hogy aki a Jobbik ellehetetlenítésére tör, a párt programját kívánja megsemmisíteni, az a magyar nemzet ellen tör.

2012. május 14. 09:37

Az a cél, hogy az embereket kivigyék az utcára azzal, hogy a magyar élet menetét több városban is megtartják” – jelentette ki Vona Gábor az m1 Ma reggel című műsorában. Az uniós tagságról elmondta, az szerinte átverés volt, a gazdasági-politikai elit a számára nyújtott morzsákért elárulta a saját hazáját. „Az uniós tagság arról szól, hogy olcsó munkaerőként használnak bennünket, az itt megszerzett nyereséget az országból kiszivattyúzzák, emellett jó szemétlerakó és piac vagyunk” – fogalmazott. Vona szerint Norvégiához és Svájchoz hasonlóan elég lenne csak az európai gazdasági térségben maradni.

A Jobbik elnöke beszélt arról is, hogy pártjának nincs ellenére, hogy ha valahol a privatizációs szerződésekben kimutatható, hogy törvénytelenség történt, akkor az adott céget államosítsák. Morvai Krisztina kijelentéséről, miszerint az ország azért jutott ide, mert annak idején nem fegyelmezték meg a rózsadombi luxusvillák lakóit, egyetlen pofon sem csattant el, azt mondta: szerinte ezt a gondolatot még Antall József volt miniszterelnök is értette, amikor úgy fogalmazott, tetszettek volna forradalmat csinálni. Vona szerint a rendszerváltáskori hatalomátmentés levét isszuk a mai napig.

Vona megmagyarázta azt a kijelentését is, amely szerint mindenkivel be kell tartani a törvényeket, és akinek nem tetszik, annak a Jobbik elintézi a kanadai vízumot. A Jobbik elnök szerint Gyöngyöspata jó példa arra, hogy ha valahol betartják a törvényeket, az a cigányszervezeteknek ez nem tetszik, és maguk választják ezt az utat. Vona szerint a Jobbik az az erő Magyarországon, amelyik nem akar diszkriminálni, mivel azt szeretné, ha mindenkire egy törvény vonatkozzon, és azt tartsák is be. A pártelnök hangsúlyozta azt is, hogy aki a Jobbik ellehetetlenítésére tör, a párt programját kívánja megsemmisíteni, az a magyar nemzet ellen tör. Megjegyezte azt is, tudja, hogy darázsfészekbe nyúlt azzal, hogy parlamenti bizottság felállítását kezdeményezte Simicska Lajos és Nyerges Zsolt cégügyeinek vizsgálatára. 

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
miamoran99
2012. május 15. 13:31
Csak a saját nevedben beszélj!! attól hogy vannak eltorult gondolkozásuak attól még nem mindenki az!!
miamoran99
2012. május 14. 15:24
MI van már a Jobbik=Magyarország???
Hajdú Sógor
2012. május 14. 14:31
Vona: Szemétlerakónak és piacnak használ minket az unió Konkrétan Petrasovits Anna, a Kapolyi-féle cucdemek előbukkanni készülő üdvöskéje: az ő Bazax kftje.
Aldo Raine hadnagy
2012. május 14. 13:12
"Vona: Aki a Jobbik ellehetetlenítésére tör, az a nemzet ellen tör" Na de melyik nemzet ellen? Az orosz nemzet, vagy valamelyik arab ország nemzete ellen, akik pénzelik ezt a hazaáruló retardált/bűnöző/pornós bagázst?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!