Mesterházy Ernő: Nem vagyok bűnös

2012. szeptember 20. 17:22

Ártatlannak vallja magát és koncepciós, súlyosan törvénysértő eljárásként beszélt bíróság elé állításáról Mesterházy Ernő, a Hagyó-per másodrendű vádlottja.

2012. szeptember 20. 17:22

A Kecskeméti Törvényszéken csütörtökön, a Hagyó Miklós és 14 társa ügyében tartott tárgyaláson ártatlanságáról beszélt Mesterházy. A vádirat szerint Demszky Gábor volt budapesti főpolgármester politikai támogatóját, személyes bizalmasát bűnszervezetben elkövetett, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntettével vádolják.

A tárgyaláson Mesterházy Ernő tagadta bűnösségét. A vádlott vitatta az ellene folyó eljárás törvényességét. Vallomását írásban nyújtotta be. Hadnagy Ibolya tanácsvezető bíró kérdéseire egyelőre - beszédhibájára és magas vérnyomására hivatkozva - nem kívánt válaszolni.

 

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
red label
2012. szeptember 21. 14:11
Nem vagyok bünős! Csak egy kicsit, Hagyó maffia fönökkel együtt, kár, hogy demszky kimaradt a sorból!
packó_
2012. szeptember 20. 21:06
Tényleg basszon oda egy normális bíró már ezeknek! A kurva életbe!
kjkj945
2012. szeptember 20. 17:50
"Mesterházy Ernő: Nem vagyok bűnös" Rosszul fogalmazol!!! Csak legfeljebb nem tudják rád bizonyítani.
James
2012. szeptember 20. 17:47
Mesterházy Ernő: Nem vagyok bűnös. ------------------------ Hát persze, hogy nem, csak azt mondják azok a csúnya gonoszok rád, hogy igen. A NAV megvizsgálta már ennek az embernek a vagyonát??? És nem csak azt, ami az ő nevén van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!