Hagyó tagadta a negyedrendű vádlott terhelő állításait

2012. október 25. 12:23

Az egykori főpolgármester-helyettes tagadta a negyedrendű vádlott által a nyomozati szakban tett vallomások őt terhelő állításait.

2012. október 25. 12:23

Hagyó Miklós egykori főpolgármester-helyettes tagadta az ellene és társai ellen folyó per csütörtöki tárgyalásán a negyedrendű vádlott által a nyomozati szakban tett vallomások őt terhelő állításait a Kecskeméti Törvényszéken. Hagyó Miklós elsőrendű vádlottként a leírt vallomását olvasta fel, és azt mondta: nem utasította Balogh Zsolt negyedrendű vádlottat, a BKV Zrt. egykori megbízott vezérigazgatóját semmilyen szerződés megkötésére, és arra sem, hogy az átadjon a részére kétszer 15 millió forintot.

A perben Hagyó Miklóst folytatólagosan, bűnszervezetben elkövetett, különösen nagy hátrányt okozó hűtlen kezeléssel mint felbujtót, kétrendbeli, vezető beosztású hivatalos személy által elkövetett vesztegetéssel, hivatali visszaéléssel, valamint hivatalos személy által elkövetett zsarolás bűntettével vádolják.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
G. Pantyelejevics
2012. október 25. 15:10
Hagyó nem bűnbak. Hagyó bűnös. Egy ocsmány féreg. A "negyedrendű vádlott" is. Fenti kijelentéseimről senkivel nem nyitok vitát. Ugyanis ezek számomra tények, mivel volt "szerencsém" elég közelről látni. És épp ezért fáj leginkább ez az egész fülkeforradalmas maffia. Mert ezek miatt ússza meg Hagyó. Mert Hagyót pont ők nem tudják lecsukni. Ahhoz ugyanis becsületesnek kellene lenni.
nyugalmazott tanár
2012. október 25. 13:28
Hagyó tagad? Hihetetlen. Ez a tiszta, szocialista erkölcsű kis úttörő?
Antigoné
2012. október 25. 13:06
Úgy látom, Hagyó már senkit nem érdekel,pedig igen érdekes színfoltja (volt) a "tisztességes, értékalapú emberek" közösségének.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!