Sajátos mentőöv

2013. december 27. 08:47

Mi magyarok ugyanis olyanok vagyunk, hogy szeretünk úgymond faltól-falig kiköltekeztni, fittyet hányva THM-re, a kamatokra, a költségekre és a jutalékokat.

2013. december 27. 08:47
Bonta Miklós

„Azon el lehet ugyan meditálni, hogy amikor ezek a kockázatok hirtelen megugrottak, és a gazdasági világválság miatt a gyors javulásra számítani sem lehetett, nem ártott volna-e – akárcsak egy számtani példával illusztrált és többszörösen megismételt – körlevélben minden adós figyelmét felhívni törlesztőrészletei hirtelen megnövekedésének veszélyeire, az átütemezés lehetőségét is felajánlva.

Mi magyarok ugyanis olyanok vagyunk, hogy szeretünk úgymond faltól-falig kiköltekeztni, fittyet hányva THM-re, a kamatokra, a költségekre és a jutalékokat. Csak annyi érdekel bennünket: képesek vagyunk-e az esedékes törlesztőrészletet kifizetni vagy sem.

A Kúria Orbán-Matolcsy-Varga-Kósa + a Fidesz-szóvivők szerint a bankok oldalára állt. Ezért elérkezettnek látták az időt egy új – még körvonalaiban sem felvázolt – „adósmentés” törvényi megalapozására. Ennek filozófiája aligha lehet más: fizessenek a bankok! A pénzintézetek veszteségeit pedig mi fogjuk megfizetni, akiknek nem az ügyfelek, hanem a kormány az adósa.”
 

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
locsaba
2013. december 27. 23:49
"Mi magyarok..." A pofád...öcsém. Tuggyad mán, hogy miről járatod az ugatásodat. Jó?
geraz51
2013. december 27. 13:56
Ma a mandin jelent meg a Népszaga?
Peter8811
2013. december 27. 10:54
Nem, Bonta elvtárs mi magyarok olyanok vagyunk hogy szeretünk az amúgy is szarul kereső gojoknak különféle zsidó reformokkal pluszköltségeket a nyakukba akasztani, hagy szokja a goj a jólétet. hogy csak egyet kettőt említsek Nyers Rezső elvtárs által kifőzött progresszív adó/járulék rendszer, Panamai Bokros Lajos bácsi által kifőzött nyugdíjreform. Na ilyenek vagyunk mi magyarok és ha ezért úgy picsán rúgnak minket faltól falig megyünk akkor ajvékolunk a minket magyarokat érő túlzott ántiszemitizmus miatt.
silvester
2013. december 27. 10:42
Nemeth petike megtartotta a szarkesztoi ertekezletet.Egyenlor csak ket szak-r tarsa huhog,de itt a hetvege es majd jon meg a tobbi szar is a felszinre?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!